DOLAR 32,5176
EURO 34,7610
ALTIN 2.403,60
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

iPhone XS ile çekilmiş muhteşem fotoğraflar!

03.10.2018
A+
A-

Yeni iPhone modelleriyle birlikte oldukça iddialı gelen Apple‘ın yeni amiral gemisi ile çekilen fotoğraflar bugün kullanıcılar ile paylaşıldı.

Apple bugün resmi internet sitesi üzerinden ‘Shotoniphone’  etiketiyle birlikte iPhone XS  ile çekilmiş birbirinden harika fotoğraf karelerini kullanıcıları ile paylaştı. Çekilen fotoğraflarda da göreceğiniz gibi yeni iPhone modellinin kamera konusunda oldukça iddialı olduğunu yeniden gözlemlemekteyiz.

iPhone XS kamera özellikleri neler sunuyor?

 Xs ve Xs Max kamera özellikleri ile yıla damgasını vuracak gibi gözüküyor. Apple, geçtiğimiz sene yaptığı artırılmış gerçeklik özellikleri ile kullanıcıların ilgisini çekmeyi başarmıştı. Xs Max ve  Xs kamera özellikleri sayesinde oyun deneyimi de çok farklı bir boyuta taşınacak.

iPhone X‘daki kameranın daha da geliştirilmiş bir versiyonu ile gelen yeni iPhone’lar, 12 MP geniş açılı OİS destekli ve tamamen yenilenmiş sensör ile geliyor. 1,8 diyafram açıklığına sahip olan yeni iPhone‘ların düşük ışıkta fotoğraf performansı merak ediliyor.

İkinci kamerası da 12 MP, 2x optik yakınlaştırma destekli 6 parçadan oluşuyor. İkinci kameranın diyafram açıklığı ise 2,4.

Ön kamera tarafında da yenilikler yapan Apple, bu değişiklikler sayesinde FaceID teknolojisinin artık daha hızlı çalıştığını vurguladı. 7 MP RGB kamera 2,2 diyafram açıklığına sahip.

A12 Biyonik işlemci ile fotoğrafların işlenmesinde ciddi farklılıklar doğacağı belirtildi. Ayrıca kırmızı göz düzeltme ve portre modunda ciddi geliştirilmeler yapıldı.

HDR modunda da değişiklikler yapan Apple, akıllı HDR modunu tanıttı. Bu sayede HDR modu artık çok daha işlevsel çalışıyor. Yukarıdaki galeriden  XS  ile çekilen birbirinden muhteşem fotoğraf karelerini inceleyebilirsiniz. Son olarak ise aşağıdan sizler için hazırlamış olduğumuz inceleme videosunu izleyebilirsiniz. İyi seyirler…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.