DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Galaxy S9 kutusu sızdırıldı!

12.01.2018
A+
A-

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S9 ile ilgili ortaya çıkan sızıntılar ile birlikte aslında cihazın özellikleri hakkında birçok bilgiye ulaştık. MWC 2018’in yıldızlarından biri olması beklenen telefonun Galaxy S8+ ile tasarım olarak çok benzer olacağı düşünülüyor.

Galaxy S9’un özellikleri ilgili en ciddi sızıntı Reddit’ten geldi. Bugün sızdırılan Galaxy S9 kutusu Samsung’un yeni telefonunun temel özelliklerini ortaya koyuyor. Kutuda listelenen özelliklere göre Samsung Galaxy S9, 2960 x 1440 piksel çözünürlüğe sahip 5,8 inç ekrana sahip olacak. Önceki modeline benzer şekilde tek kamerası olacak. Bu kamera 12MP çözünürlükteki Super Speed Dual Pixel kamera olacak.

Bu kamerayı S8’den ayıran özelliği f / 1.5 diyaframı ve muhtemelen 960 fps çekim hızı olacak. Böylece Galaxy S9’un düşük ışık performansı önceki nesile göre çok daha üstün olacak.

Galaxy S9 su ve toz direnci için bir IP68 sertifikasına, 8MP ön kameraya ve stereo hoparlörlere sahip olacak. Geçen yıl Samsung Galaxy S8 serisi AKG kulaklıklar ile gelmişti. Galaxy S9 ve S9 Plus’ın da aynı olması bekleniyor. Samsung Galaxy S9’da 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı bulunuyor.

Galaxy S9’un ABD ve Güney Kore versiyonlarında Snapdragon 845 yonga seti kullanılırken, diğer ülkelerde sevk edilecek olan versiyonunda Exynos 9810 yonga seti olacak. Samsung Galaxy S9 Plus modelinin aynı çözünürlük ve en-boy oranında 6.2 inç ekrana sahip olması bekleniyor. Galaxy S9 Plus’ın G6GB RAM ve daha fazla depolama alanı ile gelmesi muhtemel. Cihazın Galaxy Note 8 modeline benzer bir çift kamera ile gelmesi bekleniyor.

:: Galaxy S9’un özelliklerini nasıl buldunuz?

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.