DOLAR 32,2456
EURO 34,7953
ALTIN 2.410,90
BIST 10.265,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Kızılcık Şerbeti Dizisinin Son Bölümünde Olay Yaratan Sahne

Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümünde yaşanan şaşırtıcı anları ve merak uyandıran sahneleri keşfedin. Olay yaratan sahne ile ilgili detaylar burada!

06.04.2024
A+
A-

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Sibel Taşçıoğlu, Evrim Alasya ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti’nin dün akşam yayınlanan bölümünde, Abdullah ve Alev’in sahnesi izleyicileri şaşırttı.

Çocuk Odaları Dikkat Çekti

Çocuk Odaları Dikkat Çekti

Abdullah, Pembe’nin merdivenlerde düşmesinde payı olan yasak aşkı Alev ile yollarını ayırmıştı. Eşini ve ailesine geri dönerek özür dileyen Abdullah, beklenmedik bir karar aldı. Bölümün sonunda Abdullah’ın Alev’e bir ev tuttuğu ve ilişkilerinin devam ettiği ortaya çıktı. Eve kız ve erkek çocuklar için hazırlanan odalar da dikkat çekti ve Alev’in ikiz bebeklere hamile olduğu iddialarını güçlendirdi. Seyirciler, Alev ve Abdullah’ın barışmasına tepki gösterdi. Sosyal medyada hızla yayılan sahne için “Metresi nasıl normalleştirirsiniz pes” ve “Bitirin artık bu saçmalığı” gibi yorumlar yapıldı.

İşte Dizi İçin Yapılan Bazı Yorumlar…

İşte Dizi İçin Yapılan Bazı Yorumlar...

  • İzleyici 1: “Metresiyle mutlu mesut yaşayan adam kahraman mı oluyor şimdi?”
  • İzleyici 2: “Bu kadar saçmalık olmaz. Bu dizi ne zaman rayına oturacak?”
  • İzleyici 3: “Alev’in hamile olması da neyin nesi? Artık gerçekçi senaryolar istiyoruz.”
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.