DOLAR 32,4165
EURO 34,7855
ALTIN 2.399,97
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Kısırlık Tedavisinde Önerilere Uyarı

19.06.2020
A+
A-

 Çocuk sahibi edinmek isteyen kişiler tedavi aldıklaarı zaman içerisinde beslenmelerinde kullandıkları ilaçlar değin doğal olmalarına özen göstermeleri gerekmektedir.

YANLIŞ ÖNERİLERE DİKKAT EDİLMELİ

GÖRÜLMEKTE Kİ çocuk sahibi elde etmek isteyen anneler sosyal medyada farklı alanlara yönlendirilmiş ilaç önerileriyle karşılaşmaktadir. Hatta bu ürübleri edinmek isteyen ya da alan halk müziği da vardır. Bu çiftlerin de hatalı bilgilere maruz kalıp etkilenme olasılığı oldukça yüksektir. Genelde tüp bebek tedavisinde başarız olan çiftlerin bu ürünleri talep ettiği görülmektedir.

Uzmanlar bilimsel olarak kanıtlanmamış olan öğüt ürünlerin kullanılmaması gerektiğinin altını çizmektedir. Prof. Dr. Baştu, “Artık doğurganlık yaşı 30 ve üzeri oldu. Tüp bebek hastalarımız hemen hemen 40 yaş üzeri. Hastalarımızın yüzde 30-40’ını 40 yaş üzeri kişiler oluşturuyor. 30 yaş altı grup, tüp bebeğe fazla pozitif ihtiyaç duymuyor. Daha fazla 30 yaş üzeri, kariyeri ve diğer nedenlerle gebeliğini ertelemiş kişiler oluyor. Çiftlere öteki uyarımız, tüp bebek tedavisiyle tekrar tekrar mucizeler yaratmıyor. Muhakkak bir yaşın üzerindeki anne baba adaylarında öyle çok problem çıkabiliyor. Gebeliği tecil etmek isteyen kadınlara da tetkik ile yumurtalık kapasitelerinin değerlendirilmesini ve gerekli durumlarda yumurta dondurmayı öğüt ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

İLİşKİLİ HABERLER Pet Şişenin Kısırlığa Yol Açtığını Biliyor Muydunuz?

Pet Şişenin Kısırlığa Yol Açtığını Biliyor Muydunuz?

Kadın ve Erkeklerde Kısırlık Belirtileri

Bayan ve Erkeklerde Kısırlık Belirtileri

Hande Soral: Tek Çocuklu Anne Olmam

Hande Soral: Tek Çocuklu Anne Olmam

Tüketebileceğiniz En Sağlıklı Besinler

Tüketebileceğiniz En Dinç Besinler

İLİşKİLİ GALERİLER Bel Fıtığına İyi Gelen Şey Egzersiz!

Bel Fıtığına İyi Gelen Şey Egzersiz!

Hangi 10 Faydalı Şey Yaşamınızı Kolaylaştırabilir?

Hangi 10 Yardımsever Şey Yaşamınızı Kolaylaştırabilir?

Erkeklerde Kısırlık Hakkında Merak Edilenler

Erkeklerde Kısırlık Hakkında Merak Edilenler

Tuba Ünsal'ın Kıyafetleri Sağlıkçılar İçin Satışta

Tuba Ünsal’ın Kıyafetleri Sağlıkçılar İçin Satışta

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.