DOLAR 32,4954
EURO 34,9187
ALTIN 2.437,70
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Kırmızı Halı: 2021 BAFTA Ödülleri en iyi giyinenler

14.04.2021
A+
A-

Vanessa Kirby - VersaceABONE OL

Vanessa Kirby – Versace

COVID-19 gölgesinde geçen törenlerin yeni trendi profesyonel Instagram fotoğraf çekimleri. Pieces Of A Woman rolüyle büyük ses getiren Vanessa Kirby, ödül sezonu boyunca bu trende en iyi adapte olan ünlülerden biri olmakla kalmadı aynı zamanda ödül sezonunun en şık isimlerinden biri olarak akıllara kazındı. 2021 BAFTA Ödülleri için Fotoğrafçı Zoe McConnell’ın çektiği muhteşem karelerde Kirby, metalik Versace elbisesi ve zarif topuzuyla sade ve modern bir imaj çizdi.

Emerald Fennell - Roland Mouret

Emerald Fennell – Roland Mouret

Promising Young Woman’ın iddialı yönetmeni Emerald Fennell, adaylıklarıyla ödül sezonuna damga vuradursun dün gece stiliyle de iddialı olduğunu kanıtladı. Fotoğrafçı Zoe McConnell’ın yaptığı çekimlerle BAFTA 2021 görünümünü sergileyen Fennell, şeritli organze elbisesiyle gecenin en şık isimlerinden biriydi. Roland Mouret imzalı elbisesini sade bir topuz ve temiz bir makyajla tamamlayan cesur yönetmenin görünümü maniküründen takılarına kadar kusursuzdu.

Cynthia Erivo - Louis Vuitton

Cynthia Erivo – Louis Vuitton

Harriet’in yıldızı Cynthia Erivo dün gece kırmızı halıda yürüyen isimlerdendi. Erivo da altın ve gümüş taşlardan oluşan metalik görünümlü bir Louis Vuitton elbiseyle geceye katıldı. Kendine özgü saç ve makyajı, aksesuar kullanımı ile fütüristik bir görüntü tercih etti.

Priyanka Chopra - Pertegaz

Priyanka Chopra – Pertegaz

Priyanda Chopra göğüs dekolteli pembe bir üst ve yüksek bel beyaz pantolondan oluşan Pertegaz tulumunu Bulgari mücevherleriyle tamamladı.

Ashley Madekwe - Louis Vuitton

Ashley Madekwe – Louis Vuitton

County Lines filmindeki rolü ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu adayları arasında yer alan Ashley Madekwe, özel dikim Louis Vuitton elbisesi, saç örgüsü, göz makyajı ve mücevherleriyle kusursuzdu.

Celeste - Dilara Fındıkoğlu

Celeste – Dilara Fındıkoğlu

Kırmızı halıya damga vuran isimlerden birisi Türk modacı Dilara Fındıkoğlu oldu. İngiliz şarkıcı Celeste, BAFTA kırmızı halısında Dilara Fındıkoğlu imzalı elbisesiyle göz kamaştırdı.

Gugu Mbatha-Raw - Louis Vuitton

Gugu Mbatha-Raw – Louis Vuitton

Oyuncu Gugu Mbatha-Raw, Louis Vuitton giyen bir diğer isimdi. Onun da tercihi metalik gümüş bir elbiseydi. Klasik görünümünü bir o kadar klasik saç stiliyle tamamlarken mürdüm ruju kombinine renk kattı.

Sophie Cookson - Armani

Sophie Cookson – Armani

Oyuncu Sophie Cookson, omuz detaylı, uzun kollu, kadife elbisesiyle kırmızı halıda yürüdü. Armani imzalı elbisesini dağınık modern topuzu ve sade makyajı tamamladı.

Phoebe Dynevor - Louis Vuitton

Phoebe Dynevor – Louis Vuitton

Gecede Louis Vuitton’u tercih eden bir diğer isim Bridgerton’ın yıldızı Phoebe Dynevor, siyahlar içinde tek kollu görünümünü klasik bir saç ve makyaj stiliyle birleştirdi.

Maria Bakalova - Armani Privé

Maria Bakalova – Armani Privé

Borat filmiyle tanınan Bulgar oyuncu Maria Bakalova da ödül sezonuna gösterişli elbiseleriyle damga vurmaya devam ediyor. Bakalova, BAFTA için Armani Privé imzalı göğüs dekolteli rengarenk pullu hafif kabarık elbisesiyle Fotoğrafçı Greg Williams’a poz verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.