Kavgada ikinci perde: Kuyruk acısı var!
Ünlü oyuncu Cihat Tamer’in Emrah için ” Oyunculukla alakası yok” demesi ikili arasında karşılıklı atışmalara neden olmuştu.
Sosyal medya hesabından Cihat Tamer’e seslenen Emrah “İnsanlar seni hatırlar da belki de iş bulman kolaylaşır…” demiş. Cihat Tamer de
“Kurt kocayınca köpeklerin maskarası olur… Ben başka bir şey demiyorum. Ona da hayırlı günler dilerim ” şeklinde yanıt vermişti.
Bugün Kanal D yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Cihat Tamer konunun tekrar açılması üzerine, “Onun babasını oynamam için çağırmışlardı prodüksiyondan, ben kabul etmemiştim. Oradan bir kuyruk acısı olabilir” dedi.
SONY EFSANESİ 24 YIL SONRA GERİ DÖNDÜ | TEKNOLOJİ KUTUSU
Sony efsanesi 24 yıl sonra geri döndü | Teknoloji Kutusu PlayStation Classic ile geçmişe gittik, efsane oyunları bir kez daha oynadık!
