DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Kastamonu’da Boğulma Olayı: 16 Yaşındaki Çocuk Karaçomak Barajı’nda Hayatını Kaybetti

Kastamonu’da 16 yaşındaki çocuk Karaçomak Barajı’nda boğuldu. Olayın detayları ve gelişmeler için haberimizi okuyun.

03.08.2025
A+
A-

Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde, Karaçomak Baraj gölüne giren 16 yaşındaki A.S., ne yazık ki boğularak hayatını kaybetti. Olay, akşam saatlerinde yaşandı ve bölgedeki halk arasında büyük üzüntü yarattı. A.S., serinlemek amacıyla baraj göletine girdi ve kısa süre içinde suda zorlandığını fark eden çevredekiler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye hızla AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Uzman ekipler, bölgedeki arama ve kurtarma çalışmalarına başladı. Yapılan titiz ve uzun süren su altı arama faaliyetleri sonucunda, A.S.’nin cansız bedenine ulaşıldı. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından, cenaze hastane morguna kaldırıldı ve olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Çevre sakinleri ve ailesi, genç çocuğun kaybı nedeniyle büyük üzüntü içinde. Bu üzücü olay, bölgedeki vatandaşlar arasında dikkatli olma ve suyla temasta dikkatli davranma çağrısı yaptı. Yetkililer, bölgedeki güvenlik önlemlerinin artırılacağını ve benzer olayların önüne geçmek amacıyla çalışmaların devam edeceğini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.