DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C

Kasırga yaklaşırken oyuna devam eden garip insan!

17.04.2018
A+
A-

Anton Williams kasırga çıktığında oyun oynamayı bırakmadı ve hem kendi hayatını hem de ailesinin hayatını büyük bir tehlikeye attı. Bölgesindeki yerel bir haber merkezine konuşan Williams o anları ise şöyle anlattı:

“Evde oturuyordum ve Fortnite oynuyordum, sonra birden gürültüler duymaya başladım. Pencereden dışarıya baktım ve karşımdaki evin çatısının çökülüp, benim yanımdan geçtiğini gördüm.”

Saatte 217 km hızla giden bu dev kasırganın elbette ortalığı darmaduman etmesi çok normal. Normal olmayan ise Williams’ın birinci olmak uğruna oynamayı bırakmaması. Final mücadelesinde olan genç adam, sığınağa gitmek yerine, hiçbir şey olamamış gibi davranmış.

“Dürüst olmak gerekirse, tüm bunlar yaşanırken oyunu bitirmeyi düşünüyordum ama bir yandan da etrafımdaki insanların iyi olduğunu umuyordum.”

:: Bu konu hakkında bir yorum yapamadık, belki siz yaparsınız.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.