DOLAR 32,2783
EURO 35,0324
ALTIN 2.473,76
BIST 10.532,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Binance Güncellemeleri ve Varlık Genişlemeleri

Binance platformundaki son güncellemeler ve varlık genişlemeleri hakkında detaylı bilgileri buradan bulabilirsiniz. Kripto para dünyasındaki yenilikleri ve değişiklikleri takip edin.

10.04.2024
A+
A-

Binance Altcoin Çiftleri Listeden Çıkarılacak

Binance Altcoin Çiftleri Listeden Çıkarılacak

Binance, yüksek kaliteli bir ticaret ortamını sürdürmek amacıyla düşük likidite ve işlem hacmi nedeniyle altı spot ticaret çiftini listeden çıkaracak. Bu çiftler arasında BAKE/BNB, ID/TUSD, MBOX/BNB, OP/TUSD, RDNT/TUSD ve UNI/BNB yer alıyor. Listeden çıkarma işlemi 12 Nisan 2024, 03:00 UTC’de gerçekleşecek. Önemli olan, dayanak varlıkların (BAKE, ID vb.) diğer Binance spot alım satım çiftlerinde alım satıma açık olmaya devam edeceğidir.

Marjindeki Varlıklar Genişliyor

Marjindeki Varlıklar Genişliyor

Binance Margin, yeni ödünç alınabilir ve teminat varlıkları ekleyerek kullanıcılara daha fazla esneklik sunuyor. Yeni ödünç alınabilir ve teminat varlıkları marj türüne bağlı olarak AS Roma Taraftar Tokenını (ASR), Atletico de Madrid Fan Tokenını (ATM), FIO Protocol (FIO), Juventus Fan Token’ı (JUV) ve Wanchain’i (WAN) içeriyor. Bu genişleme, kullanıcıların portföylerini çeşitlendirmesine ve daha stratejik marj ticareti uygulamasına olanak tanır.

Binance, piyasa likiditesini ve kullanıcı deneyimini geliştirmek için çeşitli USDⓈ-M vadeli işlem sözleşmelerinin onay boyutunu ayarlayacak. Değişiklik, yarından itibaren faaliyete geçecek. Etkilenen sözleşmeler arasında WUSDT, IDUSDT, SSVUSDT, FXSUSDT, GLMRUSDT, GMXUSDT ve NMRUSDT bulunmaktadır. Yeni kene boyutları öncekilerden önemli ölçüde daha küçük olacak ve bu da pazarın ayrıntı düzeyini artıracak.

Binance, Esnek Oranlı kredi programına önemli sayıda yeni ödünç verilebilir varlık ekleyerek kredi tekliflerini genişletiyor. Bu yeni varlıklar arasında Aevo (AEVO), BakeryToken (BAKE), Beam (BEAMX), Ethena (ENA), ether.fi (ETHFI), Hedera (HBAR), IOTA (IOTA), Jupiter (JUP), Kadena (KDA), ORDI (ORDI), Pepe (PEPE), Pyth Network (PYTH), Synthetix (SNX), Celestia (TIA), VeChain (VET), dogwifhat (WIF), Xai (XAI) ve eCash (XEC) yer alıyor. Ayrıca Binance VIP Loan, ödünç verilebilir varlıklar listesine Saga (SAGA) ve Tensor’u (TNSR) ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.