DOLAR 32,2731
EURO 35,0805
ALTIN 2.475,29
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 21°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

İşte 2018 Eagle Squadron Mustang GT!

13.07.2018
A+
A-

İngiliz Royal Air Force (RAF) tarafından kullanılan Eagle Squadron Spitfire uçaklarının tasarımının uygulandığı Ford Mustang GT adeta her an uçup gidecekmiş gibi gözüküyor. Uçak temasının kullanılmasındaki amaç ise, aracın Experimental Aircraft Association tarafından açık artırma ile satılacak olması. Royal Air Force 100. yaşını kutlarken böyle bir otomobilin hazırlanmış olduğunu da ayrıca belirtelim. Peki, araç Amerikan yapımıyken neden İngiliz Hava Kuvvetleri temasına sahip? Hemen cevaplayalım. Çünkü Eagle Squadron bünyesinde Amerikalı gönüllü pilotlar da yer alıyordu. Yani bu iş birliğine de bir gönderme yapılıyor.

Karbon fiber şasede özel ızgara ve ışıkların yanı sıra RTR şirketinden lastikler kullanılıyor. Koltuklar ise kahverengi deri ve siyah süet döşemeler ile kaplanmış. Koltuk arkalarında ise Eagle Squadron sembolüne yer veriliyor. Gerçek Spitfire uçaklarından metaller kullanılarak hazırlanan özel alüminyum armalar ve vites topuzundaki F-35 Lightning uçak parçasından gelen metal parça da ince detaylar olarak göze çarpıyor.

2019 Maserati Levante GTS tanıtıldı!

Maserati sportif SUV modeli Levante için yepyeni bir özel versiyonu görücüye çıkarttı. İşte Goodwood Hız Festivali kapsamında tanıtılan 2019 Maserati Levante GTS!

Aracın performans anlamında da artıları mevcut. 5.0 litre V8 motor, 700 beygir güç ve 827 Nm tork üretiyor. 6 ileri manuel vites ve yükseltilmiş arka uç ile birlikte süspansiyon ise Ford MagneRide şokları, Ford Performance alçaltma yayları ve RTR denge demirinden oluşuyor.

26 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek etkinlikle aracı kazanacak kişi ayrıca Ağustos ayında Woodward Rüya Yolculuğu için tüm masrafları karşılanan bir seyahat ödülü alacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.