DOLAR 32,5541
EURO 34,7341
ALTIN 2.491,66
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

İrem Sak’tan ‘Çukur’ çıkışı

02.10.2020
A+
A-

Milliyet Gazetesi’nden Seçkin Şenvardar’ın haberine göre oyuncu İrem Sak, “Bugün rutin kontrol günümüz, testi yaptırdım, her hafta oluyoruz, setimiz çok geç bittiği için bazı arkadaşlarla hastaneye geldim. İnsanlarda genel olarak bir gevşeme var ya bizi rahatlatıyor bu tip uygulamalar. Bugüne kadar şükür sıkıntı yaşamadık set dışında da insanlar dikkat ediyor, oyuncular dışında herkes maskeli. Ben kimseyle görüşemiyorum çünkü diğer insanları ve kendimi düşündüğüm için. Biz sette maskesiz oynadığımız için kimseyi riske atamayız” diye konuştu.

Genellikle komedi oyuncusu olarak görüldüğünün hatırlatılması üzerine Sak, “Oyuncu olduğum için benim için sadece senaryo değişiyor. Aslında yaptığımız aynı iş… Komedi de ayrı bir senaryo burada ayrı bir senaryo ben bir fark görmüyorum” dedi.

Oyuncu, rol aldığı dizi için silah eğitim aldığını söyleyip, “Poligona atışa gönderdiler yetenekli olduğumu söylediler. Hedefi tutturdum hatırası da var ama o da sadece rol gereği kalırsa memnun kalırım. Tabii ki silahı sevmiyorum” şeklinde konuştu.

Sak, “Dizilerdeki şiddetin gençliği ve toplumu olumsuz etkilediğini düşünüyor musunuz?” sorusuna, “Rol aldığım dizide hikayeye hakim olmak için bütün bölümleri izlerken hiç şiddet gösteresim ve uygulayasım gelmedi. O halde komedi izleyenler çok iyi mizah yapmalı ve komedyene dönüşmeli. Her şiddet izleyen mafyaya dönüşmez o sizde varsa olur. Ben diziyi izleyince elimde silahla dışarı çıkmadım, çıkasım gelmedi. Şiddet dizilerde değil, gerçek hayatta var, biz o hayatları anlatıyoruz. Kimseye rol model olmak gibi bir misyon da görmüyorum kendimde. Tüm savaşım kendimle nasıl daha iyi insan olmak daha iyi oyuncu olurum diye” yanıtını verdi.

İrem Sak aldığı kiloyla dikkat çekti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.