DOLAR 32,5191
EURO 34,7905
ALTIN 2.420,90
BIST 9.716,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Boğulan çifti bekçiler kurtardı!

26.07.2020
A+
A-

Sabah Gazetesi’nden Dilek Yaman’ın haberine göre olay, 15 Ocak 2019 tarihinde 00.30 saatlerinde Sarıyer İlçesi’nde yaşandı . Rabia A. ve Mustafa E., gecenin geç saatlerinde bulundukları sahilin denizinden kurtarıldılar. Düştükten sonra boğulmaya başlayan Rabia A.’yı ilk olarak Mustafa E. kurtarmaya çalıştı, fakat başaramadı. Çığlık seslerini duyan gece bekçileri, sahile doğru yöneldip sesi takip ettiler. Denizin içerisinde boğulmak üzeri olan bir kadın ve ve bir erkek gören ekip hemen denize atlayıp Rabia A. ve Mustafa E.’yi kurtardı. Sahil güvenliğin gelmesiyle bota alınan şahıslara ilk müdahale yapıldı. Çok su yuttuğu için bilincinin kapalı bir şekilde hayati tehlikesi olan Rabia A., hastaneye sevk edilip yoğun bakım ünitesine alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu anlaşılan ve bilinci yerinde Mustafa E., sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.

ÇİFT DENİZDE BULUNDU

Gecenin geç saatinde denizden kurtarılan Rabia A. ve Mustafa E.’nin ifadesi alınmak istedi. Fakat su yutmasından dolayı bilinci kapanan, hayati tehlikesi olan yoğun bakıma kaldırılan Rabia A.’nın sağlık problemleri devam ettiği anlaşıldı. İfadesi alınmak üzere evine gidilen Rabia A. ile denize düşmesinin ardından uzun süre yoğum bakımda kaldığı, konuşamadığı herhangi bir şekilde iletişim kurulamadığı için ifadesi alınamadı.

İNTİHAR DEĞİL YAĞMUR

İfadesi alınan olayın sonrasında sağlık problemi yaşamayan Mustafa E., Rabia A. ile arkadaş olduklarını, sahil kenarına çektikleri arabada oturup sohbet ettiklerini, benzin istasyonunda lavaboya gittikleri ve yağmurun başlamasıyla telaşla döndükleri esnada kendileri denizde bulduklarını, intihar etmek istemediklerini ve herhangi bir itme söz konusu olmadığını iddia etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.