DOLAR 32,4025
EURO 34,7618
ALTIN 2.399,40
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

iPhone X almak isteyenler için büyük fırsat

24.05.2018
A+
A-

Apple’ın hem tasarımı hem de teknik özellikleri ile akıllı telefon sahibi olmak isteyenlerin hayallerini süsleyen iPhone modeli, ülkemizde 6099 TL fiyat ile resmi satışta.  Hepsiburada üzerinden yapılan dikkat çekici bir indirim ile bu modeli daha uygun bir fiyata satın alma imkanınız olacak. Üstelik Apple Türkiye garantisi ile bu telefona sahip olmanız mümkün.

iPhone X, tamamen yenilenen kasasıyla beraber 5.8 inç büyüklüğünde OLED ekranla beraber geliyor. Yüzde 82.9’luk ekran kasa oranıyla dikkat çeken telefonun ön yüzü tamamen ekrandan oluşuyor. Önceki iPhone modellerinden farklı olarak herhangi bir fiziksel buton, telefonun ön yüzünde bulunmuyor.

iPhone X İnceleme – iPhone X ne kadar farklı?
iPhone X İnceleme – iPhone X ne kadar farklı?

iPhone X, dünyada ilk olarak ShiftDelete.Net’te kutusundan çıkmıştı. Şimdi de detaylı iPhone X inceleme videosuyla karşınızdayız.

Bu modeldeki çerçevesiz tasarıma ulaşmak için en önemli şeylerden olan TrueDepth adı verilen bu kamera sistemi, ekranın üst kısmında yer alıyor. Bu modül içerisinde kızılötesi kamera, ışık projektörü, yakınlık sensörü, ortam ışığı sensörü, hoparlör, mikrofon, 7 MP ön kamera ve nokta projektörünü barındırıyor.

5,8 inç boyutunda ve 1125 x 2436 piksel çözünürlüğündeki Super Retina HD ekrana yazılım tarafında ise iPad Pro modellerinde gördüğümüz beyaz dengeleme için sunulan True Tone Display özelliği ekleniyor. İnç başına 458 pikselin düştüğü OLED ekranın kullanılan model de HDR desteği ve 3D Touch özelliği de unutulmamış.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.