DOLAR 32,2921
EURO 34,6825
ALTIN 2.413,99
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

iPhone alacaklar için Hepsiburada’dan müjde! Hepsiburada’dan beklenen haber geldi. Hepsiburada Apple Günleri ile iPhone ve diğer Apple ekosistemi…

23.07.2020
A+
A-

Telefon fiyatlarının yükselmesiyle birlikte yeni bir akıllı telefon almak için kullanıcılar olarak indirimleri daha sıkı takip ediyoruz. Bu süreçte sizlere destek olmak için de önemli indirimleri sizlerle paylaşıyoruz. Bugün de Hepsiburada Apple Günleri indirimleri başladı. Apple ekosistemindeki birçok cihazı indirimli olarak satın alabileceksiniz. Bunun için buraya ya da aşağıdaki görsele tıklayabilirsiniz.

Hepsiburada 22-23 Temmuz tarihlerinde Apple ekosistemindeki ürünler için önemli indirimlerle karşımıza çıktı. iPhone, iPad, Apple Watch, MacBook ve AirPods gibi birçok farklı üründe bu iki gün boyunca önemli indirimler olacak. Bunlara ek olarak birçok Apple aksesuarı ve Beats ürünleri de indirim kapsamında olacak.

Seçili birçok Apple ürününde yüzde 5 oranında indirim tüketicileri bekliyor.

Apple iPhone 11

Kampanya kapsamında yeni bir iPhone satın almayı düşünebilirsiniz. iPhone 11 ailesinin en renkli üyesi 64 GB ve 128 GB dahili depolama seçenekleri ile kampanyada sizleri bekliyor. Telefonun arkasındaki iki kamera kurulumu ile etkileyici fotoğraflar çekerken, A13 Bionic işlemcisi sayesinde her işinizi zorlanmadan halledebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.