DOLAR 32,3487
EURO 34,7293
ALTIN 2.419,83
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Google Pixel 4’ten yeni sızıntı fotoğraflar!

10.09.2019
A+
A-

Apple‘ın beklenen etkinliğine saatler kala yeni iPhone 11 tasarımına oldukça benzeyen Google Pixel 4 ailesi hakkında da yeni sızıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde hem performans testi sızıntıları hem de tanıtım filmi sızıntısıyla dikkat çeken yeni Google Pixel ailesi bugün de yeni görsellerle karşımıza çıktı.

Şimdiye kadar ortaya çıkan birçok tasarım sızıntısını onaylayan görseller isabetli sızıntılarıyla tanınan bir Reddit kullanıcısı tarafından sızdırıldı. Yeni görseller ile de arka tarafta iPhone 11 ailesi ile oldukça benzer kamera kurulumu kare olarak karşımıza çıkacak.

Üç kamera bir de LED flaş ile karşımıza çıkan cihazın ana kamerasının 12 Megapiksel, Telefoto lens olan kamerasının ise 16 Megapiksel olması bekleniyor. Üçüncü kamera ToF lens olması beklenirken kaç Megapiksel olduğu konusunda bir bilgi yok. Ayrıca kameraların diyafram aralıkları da henüz bilinmiyor.

Yeni görüntülerle de arka kasadaki parlak yapı onaylansa da plastik bir alaşımla mı cam benzeri bir alaşımla mı karşımıza çıkacağı bilinmiyor. Ön tarafta ise çentikli bir tasarım değil düz bir ahize boşluğu bulunuyor. Aslında bu yeni çıkan amiral gemisi tasarımlarına bakacak olursak oldukça çağ gerisi dursa da Google kendi tasarım çizgisini bozmayacak gibi duruyor.

Google Pixel ailesinin yeni üyeleri Pixel 4’ün ve Pixel 4 XL’nin Ekim ayı başında yapılacak olan lansman ile tanıtılması bekleniyor. Cihazın performans testlerini detaylı olarak görmek için aşağıdaki haberimizi okuyabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.