DOLAR 32,4923
EURO 34,9263
ALTIN 2.438,81
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Bu hafta yayınlanan ve izlemeniz gereken 9 fragman Bu hafta yayınlanan fragmanlar arasında 9 alternatif sizi bekliyor. Her bir fragmanı izleyerek, yeni…

26.04.2020
A+
A-

Her hafta vizyona çıkacak yapımları ve çevrimiçi platformların prodüksiyonuyla çıkacak olan yeni dizi veya filmleri takip etmek baskı olabiliyor. Bu yeni yapımları merak edenler için ön araştırmayı yaptık. İlerleyen zamanlarda film ve dizi izlemeyi sevenler için son derece kayda değer olan fragman konusundaki araştırmayla listeye en fazla merak edilenleri ekledik.

Yeni The Mandalorian’dan kamera arkası birincil fragman!

The Mandalorian dizisinin kamera arkası olacak Disney Gallery: The Mandalorian’ın ilk fragmanı paylaşıldı. İlk birim 4 Mayıs’ta yayınlanacak. 

1. Snowpiercer

Parazit ile Oscar kazanan Bong Joon-ho‘nun 2013 yapımı bilimkurgu filmi Snowpiercer’ın dizi uyarlaması biçiminde yayınlanacak üretim 17 Mayıs tarihinde TNT ekranlarında yayınlanacak. Dizinin konusu ise şu şekilde: “Küresel ısınmayı engellemek amacıyla yapılan bir deneyin felakete dönüşmesi sonucu bütün dünyanın buzlar aşağıda kaldığı bir gelecekte geçiyor. Dizi, felaketten sağ kurtulan insanların, katiyen durmayan ve sınıf düzenine kadar bölümlere bölünmüş trenin içindeki yaşam mücadelesi” anlatılıyor. Başrollerinde ise Jennifer Connelly ve Daveed Diggs gibi oyuncular yer alıyor.

2. Hollywood

Ryan Murphy ve Ian Brennan‘ın yaratıcılığını yaptığı bu yeni Netflix dizisinin ilk fragmanı ayrıca de Türkçe altyazı ile birlikte bu hafta içi paylaşıldı. Dizinin genel konusu şöyle: “II. Dünya Savaşı sonrası Hollywood’da bedeli ne olursa olsun başarıya ulaşmaya çalışan bir grup oyuncu ve sinemacı adayının hikâyesi anlatılıyor. Dizideki karakterlerin Hollywood’un Altın Çağı’nın yaldızlı perdesinin ardında yaşananlara dair özgün bir görünüm sunarken insanlar, cinsiyet ve cinselliği kapsayacak şekilde bugüne dek devamlı adaletsiz sistemlerin ve ön yargıların altını çiziyor.” Oyuncu kadrosunda ise Jim Parsons, Samara Weaving, Jack Picking, Darren Criss ve Jeremy Pope gibi isimler bulunuyor.

3. Love Life

Anna Kendrick‘in başrolünde yer aldığı bu dizi Mayıs ayı içerisinde piyasaya çıkacak olan HBO Max ekranlarında yayınlanacak. Bu üretim, ilk aşktan son aşka, yol her tarafında birlikte olduğunuz insanların kim olduğumuzla, bizi nasıl dönüştürdükleri ile ilgili bir hikaye anlatıyor. Her sezon ayrı bir kahramanın aşk arayışını izleyeceksiniz. Başroldeki Anna Kendrick’e Zoe Chao, Sasha Compere, Peter Vack ve Scoot McNairy gibi isimler eşlik ediyor. Dizinin yaratıcılığını ve yönetmenliğini ise Sam Boyd üstleniyor.

4. I May Destroy You

Müsamaha vermenin sadece bir başvuru formu değin uzak olduğu bu üretim Londra’da geçiyor. Arabella ile bir grup arkadaşı ve İtalya’da bir erkek arkadaşı ile çoğalan bir yazma kariyeri ile kendine güvenen bir şekilde yoluna çıkan hayatı tekrar yapı etmeye çalışıyor. Dizinin başrolünde BAFTA ödüllü Michaela Coel bulunuyor.

5. All Day and A Night

Yönetmenlik ve yazarlığını Joe Robert Cole‘un yaptığı dizinin konusu şu şekilde: “Jahkor, katiyen babası gibi olmak istemeyen bir gençtir. Suça bulaşıp hapse düşen babası da katiyen oğlunu hapiste bakmak istemez. Ama Jahkor da kendisini parmaklıklar ardında bulur. Oakland’da rap yapma hayalleri kurarken, dünyadaki sorumluluklarını yerine getirmeye çalışırken hatalı yola sürüklenen Jahkor tıpatıp babası gibi hapis cezasına çarptırılır. Hapishanedeyken babası ile kendi hayatı aralarında bir bono kuran Jahkor, bu süreçte kendisini suça iten insanları, koşulları düşünür ve kendini keşfetme yolculuğuna çıkar.” gelişiyor. Oyuncu kadrosunda ise Jeffrey Wright, Yahya Abdul-Mateen II, ve Ashton Sanders gibi isimler yer alıyor.

6. Jerry Seinfeld: 23 Hours to Kill

Jerry Seinfeld‘in 22 sene sonra sahnelere dönüş yaptığı bu Netflix özel komedi programından fragman yayınlandı. Bu eğlence programı 5 Mayıs tarihinde yayınlacak. Bu stand-up gösterisi Seinfeld’in New York’taki Beacon Theatre’a olağanüstü bir şekilde ulaşmasıyla açılıyor ve onun gündelik hayata dair belirgin gözlemlerine yer verirken sıradanlığın içindeki komediyi açığa çıkarıyor.

7. Quiz

Bu ilginç üretim eski bir İngiliz ordusu binbaşı olan Charles Ingram’ın ‘Kim Milyoner Elde Etmek İster?’ adlı programda yaptığı aldatma ile 1 milyon İngiliz Sterlin’ini kazanmasını anlatıyor. Küçük dizi tadındaki bu yapım 31 Mayıs tarihinde AMC ekranlarında gösterilecek.

8. The Great

Elle Fanning ve Nicholas Hoult’un başrolünde yer aldığı The Great adlı dizinin fragmanı yayınlandı. Dizinin birincil bölümü 15 Mayıs’ta Hulu ekranlarında başlıyor. 18. asır İngiltere’sinden kesit anlatacak olan bu yapımı Tony McNamara kaleme alıyor. Dizi, Rusya tarihinin manâlı figürleri arasında yer alan ve 34 sene her tarafında Rusya’yı idare eden II. Katerina’nın yükselişini ve eşi İmparator Peter’la olan ilişkisini anlatıyor. Başrollere Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee, Charity Wakefield, Douglas Hodge ve Sacha Dhawan gibi oyuncular eşlik ediyor.

9. We Are Little Zombies

Sundance Film Festivali gibi birçok festivalden ödül şampiyon bu üretim içerisinde dört babasız çocuğun eğlenceli bir şekilde betimleyen hikayesini izleyeceğiz. Yönetmen koltuğunda Makoto Nagahisa‘nin bulunduğu bu Japonya kökenli yapımın başrollerinde Keita Ninomiya, Satoshi Mizuno, Mondo Okumura ve Sena Nakajima yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.