DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Elon Musk: Biri tutuklanacaksa, ben elde etmek istiyorum Tesla imal için bantları tekrar çalıştırma kararı aldı. Konuyla ilgili yorumlama Tesla CEO’su Elon…

12.05.2020
A+
A-

Tesla CEO’su Elon Musk, Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarla sık sık basında yer alıyor. Şimdiki yorumlama ise corona virüs yasağının delineceğini bizlere gösterdi.

Musk, Tesla’nın, yasağa karşın yeniden elektrikli araba üretimine başlayacağını açıkladı. Musk’ın şu sözleri ise uyarı çekti: ” Ben de bugün cümbür cemaat gibi sahada olacağım. Biri tutuklanacaksa o kişinin ben olmasını istiyorum”

Tesla is restarting production today against Alameda County rules. I will be on the line with everyone else. If anyone is arrested, I ask that it only be me.

— Elon Musk (@elonmusk) May 11, 2020

Musk daha önce de California eyaleti yetkililerine Tesla’nın üretimine başlayabilmesi için izin istemişti. Hatta huysuz durumda şirketin Alameda’daki imal tesisini Teksas veya Nevada’ya taşıyacağını belirtmişti.

Ünlü CEO daha önce de attığı bir tweet ile 15 milyar dolar kaybetmişti. Fiziki mülk varlığını satacağını açıklayan ve “Paraya ihtiyacım yok. Kendimi Mars ve Dünya’ya adıyorum. mal varlığı yalnızca tartma yapıyor.” ifadelerini kullanan Musk’ın, Tesla hisselerinin fazla fiyatı yüksek olduğunu söylemesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Son 24 saatlik tabloya baktığımızda 770,49 dolara değin yükselen Tesla hissesi, Musk’ın açıklamasından daha sonra 686,93 dolara değin geriledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.