DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

iPhone X ile para göndermek çok kolay!

27.03.2018
A+
A-

Apple, son dönemdeki reklamlarında iPhone X’daki yüz tanıma sistemi Face ID üzerine yoğunlaştı. Geçtiğimiz hafta yayınladığı reklam filmi ile Face ID’nin kilit açmadaki başarısını gösteren şirket,  bu hafta Face ID ile birlikte Apple Pay ve Apple Pay Cash‘e odaklandı.

“Fly Market” adlı reklamda Apple Pay’i Face ID ile onaylayarak hızlı bir şekilde alışveriş yapılabildiğini anlatan Apple, bu reklamın devamı niteliğindeki Apple Pay Cash odaklı “Pay with a message” ismini verdiği iPhone X reklamı yayınladı.

Yeni reklam iPhone X’da iMessage ile arkadaşınıza nasıl para göndereceğinizi ve arkadaşınızdan nasıl para alabileceğinizi anlatıyor. Bu işlemlerin doğrulanması için de Face ID kullanılıyor.

Apple’dan uygun fiyatlı iPad geliyor!

Apple, haftaya düzenleyeceği etkinlikte eğitime odaklanacak. Ancak gelen bilgiler, Apple’dan uygun fiyatlı iPad hamlesi göreceğimizi gösteriyor!

Apple Pay Cash, ilk olarak WWDC17‘de iOS 11’in bir özelliği olarak tanıtıldı. Aralık ayında yayınlanan iOS 11.2 ile birlikte iPhone sahipleri Apple Pay Cash’i kullanmaya başladılar. Bu özellik, arkadaşlar arasında ödeme yapılmasına ve mağazalarda sanal banka kartıyla uygulama içi ödeme yapılmasına olanak tanıyor.

Kilitleri açan iPhone X reklam filmi!

Face ID odaklı yepyeni iPhone X reklam filmi renkli görüntüleri ve hareketli müziğiyle dikkat çekmeyi başarıyor. İşte Apple tarafından paylaşılan video.

Apple’ın bundan sonraki reklam filmlerinde Animoji özelliğine odaklanması bekleniyor. Samsung’un Galaxy S9 reklamında AR Emoji özelliğine yer vermesinin ardından Apple’ın da Animoji’yi öne çıkaracağı düşünülüyor.

:: Apple’ın reklam filmlerini nasıl buluyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.