DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

iPhone 9 ve iPhone Xs Max kılıfı sızdırıldı!

07.09.2018
A+
A-
Ucuz iPhone modelinin adı belli oldu!

12 Eylül’de tanıtılacak olan iPhone modelleri hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Gelen detaylar ile birlikte 6.5 inçlik iPhone modelinin ismi belli oldu.

5.8 ve 6.5 inç ekran boyutlarındaki iPhone Xs modelleri, ve 6.1 inçlik iPhone 9 ile kullanıcıları ile buluşacak olan Apple, etkinlik için gün sayıyor. Bugün yapılan bir sızıntıyla birlikte, iPhone 9 ve iPhone Xs Max modellerine ait kılıflar gün yüzüne çıkartıldı.

Reddit kullanıcısı Meechflow95 paylaştığı görsellerle, iPhone 9 ve iPhone Xs Max için yapılmış olan kılıfların fotoğrafını çekmeyi başardı. Paylaşılan görselleri incelediğimizde, iPhone Xs Max modelinin  iPhone 8 Plus‘anazaran ne kadar büyük görmekteyiz. Bu yıl büyük ekran seven kullanıcıların beğenisini kazanacak olan Apple, başarılı satış rakamlarına yeniden ulaşmayı hedefliyor.

Sızdırılan telefon kılıflarına dikkat ederseniz, her ikisinde de dikey şekilde bulunan bir kameranın bizleri karşılayacağını görmekteyiz. Ancak son zamanlarda Apple’a yakın olan kaynaklardan gelen bilgilere göre iPhone Xs Max modelinin çift arka kamera kurulumu ile kullanıcıların karşına çıkacakken, iPhone 9‘un ise tek arka kamera ile geleceğini belirtmiştik.

iPhone XS özellikleri nasıl olacak?

iPhone ailesinin 10. yılına özel çıkan iPhone X, yenilenerek iPhone XS olarak karşımıza çıkıyor. 12 Eylül’de tanıtılacak olan iPhone XS özellikleri yazımızda!

iPhone XS Plus nasıl olacak! İşte tüm bilinenler!

iPhone XS Plus ile beraber, Apple’ın onuncu yıla özel olarak geliştirdiği akıllı telefonu iPhone X için ilk kez yeni bir versiyon gelecek. Peki, XS Plus’ta bizi hangi özellikler karşılayacak?

Her üç model de uçtan uca ekran tasarıma sahip olacak. Bu modelleri birbirinden ayıran en büyük özellik ise OLED ve LCD ekran panelleri olacak. 5.8 ve 6.5 inçlik iPhone Xs modellerinde OLED ekran paneli yer alacak. Xs modellerine göre daha uygun fiyat etiketine sahip olacak olan iPhone 9 modelindeyse 6.1 inçlik LCD ekran paneli bulanacak ve bu model tek arka kamera kurulumuyla kullanıcılar ile buluşacak. Yukarıdan yeni iPhone modellerine ait telefon kılıflarını inceleyebilirsiniz.

12 Eylül‘de Apple’ın tanıtacağı 3 yeni modeli, etkinlik günü düzenleyeceğimiz özel canlı yayında sizlerle paylaşacağız. 12 Eylül‘deki canlı yayınımızı kaçırmayın. Ayrıca aşağıdan sizler için hazırladığımız iPhone XS, XS+ ve iPhone 9 nasıl olacak? adlı videomuzu izleyebilirsiniz. İyi seyirler…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.