DOLAR 32,3901
EURO 34,7461
ALTIN 2.406,40
BIST 10.195,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

iOS kullanıcılarının yaşadığı Spotify sorunu

10.07.2020
A+
A-

Herhangi bir uygulamada sorun yaşıyorsak direkt Twitter gibi çok kullanılan sosyal medya ağlarından sorunlarımızı yazıyoruz. Yeni yaşanan Spotify sorunu ile ortaya çıkan, bu paylaşımlar, insanların sosyal medyaya sarılmasına neden oldu.

Birçok kullanıcı Spotify’dan en sevdiği parçaları dinleyerek işlerini hallediyorken, gün içinde böyle bir sorun yaşanması tepkilere sebep oldu.

Bazı kullanıcılar, 20 dakikadır popüler servise ulaşamadığını yazarken, bazılarıysa bu sorundan dolayı mutsuz olduğunu yazıyor. Elbette bu sorun yalnızca Türkiye’de değil yurt dışındaki kullanıcılarda da yaşanıyor.

Down Detector adlı internet sitesine bildirildiği kadarıyla sorun yaşayan kullanıcılar daha çok Batı Avrupa’dan sorun bildiriyor. Yaşanan sorun ise uygulamaya girildiğinde uygulamanın kullanıcıları atması olarak kayıtlara geçiyor.

Sorun yaşanan uygulamalar, Facebook login altyapısı olan uygulamalar olduğu ortaya çıktı. Yine de bazı kullanıcılar sorunun düzeldiğine yönelik paylaşımlar yapmaya başladı.

Konu hakkında Spotify Status hesabı resmi bir paylaşım yaptı. Paylaşımda Spotify’da bir sorun olduğunu ve araştırıldığı yazıyor.

Something’s out of tune. We’re currently investigating, and we’ll keep you posted here!

— Spotify Status (@SpotifyStatus) July 10, 2020

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.