DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 23°C

Kripto Analistlerinden Yükseliş Beklenen Altcoinler

Kripto analistlerin gözdesi olan altcoinlerin yükselişi yakın! En güncel analizler ve tahminlerle hangi altcoinlerin değer kazanacağını keşfedin.

06.05.2024
A+
A-

Rekt Capital: “DOGE, Makro Boğa Trendini Doğruladı!”

Rekt Capital:

Rekt Capital takma adlı popüler bir kripto analisti, altcoinlerin yükselme zamanının geldiğini söylüyor. Analiste göre, mavi çipli bir meme coin olan Dogecoin (DOGE), güçlü bir koşucu olacak. Rekt Capital, DOGE’nin 0,12 dolar seviyesini sağlıklı bir şekilde yeniden test ettiğini ve ardından makro boğa trendini resmen doğruladığını belirtiyor. Analistin grafiğine göre, bir sonraki ana direnç seviyeleri 0,20 dolar ve 0,278 dolar olarak belirlenmiş durumda.

Henrik Zeberg: “JASMY Coin’de Yükseliş Bekleniyor!”

Henrik Zeberg:

Ekonomist Henrik Zeberg’e göre, doların güç kaybetmesi kripto varlıklarına yeni bir soluk getirecek. Zeberg, Jasmy Coin’in (JASMY) kripto rallisine katılmak için ideal bir aday olduğunu düşünüyor. Jasmy, Blockchain tabanlı bir kişisel veri depolama projesi olarak dikkat çekiyor. Zeberg, DXY ve getirilerdeki düşüşün kripto varlıkları için olumlu bir ortam yaratacağını belirtiyor ve JASMY’nin potansiyelini vurguluyor.

Zeberg’in Teknik Analizi ve Değerlendirmeleri

Zeberg'in Teknik Analizi ve Değerlendirmeleri

Henrik Zeberg, JASMY’nin teknik verilerine odaklanarak hareketli ortalama yakınsama sapması (MACD) ve göreli güç endeksi (RSI) göstergelerinin günlük grafikte yükselişe geçme sürecinde olduğunu belirtiyor. Zeberg, MACD’de yükseliş eğilimi olduğunu ve RSI’nın düşüş trendini kırdığını söyleyerek JASMY’nin yüksek potansiyele sahip olduğunu vurguluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.