DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

iPhone 12 kutu içeriğinde bir yetkisiz daha! Bu yıl tanıtılması ilgiyle beklenen iPhone 12 kutu içeriği ile üzebilir. İddiaya tarafından telefon manâlı…

26.06.2020
A+
A-

Geçtiğimiz ay Ming-Chi Kuo adlı bir analist iPhone 12 hakkında bir iddia ortaya atmıştı. İddiaya tarafından telefonun kutusunda EarPods kulaklık göremeyeceğiz. Bu bahis bir takım analistler göre da destekleniyor, hatta emin gözüyle bakılıyor. Şimdi ise analistler telefonun kutusundan sorumluluk cihazı çıkmayacağını söylüyor, bunun yerine yalnızca bir lightning kablo karşımıza çıkabilir.

iPhone 12 kutu içeriği çok miktar cihazı olmadan gelirse azalan plastik kullanımı çevreye faydalı olabilir, fakat halihazırda bir sorumluluk cihazına sahip olmayanlar epey öfkelenecek gibi görünüyor. Eğer bu eksiklik ile karşılaşırsak bunun maliyeti 18W zorlama adaptörü için 229TL, 30W güç adaptörü için 379TL olacak.

Bu hafta bir Twitter kullanıcısı iPhone 12’nin sorumluluk cihazının fotoğrafını paylaşmıştı, ilgili fotoğrafın gerçek olup olmadığını bilmesek de şeffaf tasarım kimilerinin hoşuna gitmişti. Söylentilere göre Apple yeni amiral gemisi telefonlarını Eylül ayında tanıtacak. iPhone 12 serisi tanıtıldığında her şey kesinlik kazanmış olacak.

Tıpatıp iPhone X ve XR modellerinde olduğu gibi telefonun siparişe açılım süreci birkaç ay gecikebilir. Bakalım ilerleyen günlerde ne gibi gelişmelerle karşısında karşıya kalacağız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.