DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 22°C

iPhone 12 kamerası, videoda çığır açacak iPhone 12 kamerası için büyük yenilik olacağı bilgisi geldi. iPhone 12 4K video için büyük bir yeteneğe…

30.06.2020
A+
A-

Günümüzde zeki telefonların en göze çarpan özelliklerinden biri de kamera olmuş durumda. Apple da yeni modeliyle dikkatleri üzerine çekebilir. Daha önceden de Apple ürünleri hakkında sızıntılar yapan EverytingApple Pro ve Max Weinbach, bu sefer modelin video çekim yeteneklerine ait detayları paylaştı.

Kullanıcılarla buluşan iPhone 11 ailesi, 4K videoyu 60FPS olarak kaydedebiliyor. Ama iddialara göre iPhone 12 kamerası 4K videoyu 240FPS ve 120FPS kalitede çekim yapabilecek. Bu da telefonun kamera konusunda rakiplerine göre öne çıkacağı anlamına geliyor.

Buna en büyük takviye olarak da iOS 14 Beta’da yer alan destek olduğu belirtiliyor. Yani kullanıcılarla buluşmaya hazırlanan yeni iOS sürümü doğruca 120FPS ve 240FPS video kaydı olası olacak.

öte taraftan iPhone 11 ailesinde bulunan 7 element plastik lens, yeni iPhone ailesinde 8 element plastik lens olarak güncellenecek. Bu hücum kamera kalitesini artıracak.

iPhone 12 4K video özellikleri için siz ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.