DOLAR 32,1819
EURO 34,8932
ALTIN 2.493,46
BIST 10.913,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 22°C

iPhone 11 Pro düşme testinde!

21.09.2019
A+
A-

Birkaç kez kalça yüksekliğinden yere bırakılan telefonun ön camı çatlıyor. Kalça yüksekliği telefonu düşürme ihtimalinizin en yüksek olduğu senaryo, bu nedenle telefonunuzun başına neler gelebileceğini bu test ile rahatça görebilirsiniz.

Arka camda çatlamış olsa da, ekrana kıyasla çok daha dayanıklı bir yapıda. Kalça yüksekliğinden cihaz geriye doğru düştüğünde arka camda herhangi bir sorun görünmüyor. Biraz daha yüksekten atıldığında ise arka cam çatlıyor.

Bu kapsamda iPhone 11 modellerinin rakipleri ile benzer bir dayanıklılıkta olduğunu, ancak Tim Cook’un en sert camı kullandıktan açıklamasından sonra oluşan dayanıklılık beklentisinden uzakta olduğunu belirtmeliyiz.

Ek olarak EverythingApplePro’nun düşme testini de sizlerle paylaşıyoruz. EverythingApplePro ise cihazı dayanıklı bulduğunu belirtiyor. iPhone 11 Pro düşme testlerini izledikten sonra cihazın dayanıklığı hakkında ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.