DOLAR 32,6013
EURO 34,8092
ALTIN 2.492,47
BIST 9.508,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Call of Duty Black Ops 4’ten dev başarı!

24.11.2018
A+
A-

Oldukça riskli bir karar alarak ilk defa hikaye modunu oyuna eklemeyen Treyarch, bu cesaretinin meyvesini almaya başladı. Bugün açıklanan rakamlara göre Call of Duty Black Ops 4 satışları, Red Dead Redemption 2‘yi  geride bırakmayı başardı.

Treyarch‘ın yapımcılığını üstlenmiş olduğu Black Ops 4 ekibinden gelen bilgiler doğrultusunda, satış rakamları konusunda herhangi bir düşüşün olmadığı, hatta yeni oyunun beklenenden daha fazla ilgi ile karşılaştığı özellikle belirtiliyor.

Daha önceden analistler tarafından paylaşılan raporlara göre, Red Dead Redemption 2‘nin tüm oyunları geride bırakarak 2018’in en çok satan oyunu olacağı belirtiliyordu. Fakat beklenmedik bir şekilde yaşanılan gelişme ile birlikte, Red Dead Redemption 2 satışlarının oldukça iyi gitmesine rağmen, yeni Call of Duty oyunun satış rakamlarının her geçen gün arttığı gözler önüne serildi.

Call of Duty Black Ops 4 satış rakamları açıklandı!

Söz konusu bu durum ile ilgili yapılan bir haberde, hikaye modu bulunmayan Call of Duty Black Ops 4, daha 2018 yılı bitmeden 1 milyar dolar satış rakamına ulaşmayı başardığı duyuruldu. Böylece yıl bitmeden tüm konsollarında en çok satan oyun unvanına ulaşan Black Ops 4, görünen o ki liderlik koltuğu kolay kolay bırakmayacak.

Fakat şu durumu da göz önünde bulundurduğumuzda, geçtiğimiz haftalarda satışa sunulan Redemption 2‘nin sadece PS4 ve Xbox One konsollarında oynanabilir durumda olduğunu da unutmamak gerek. Black Ops 4’ün ise PC dahil tüm konsollarda oynanabilir olması doğal olarak satış rakamlarına yansıyor. Eğer Redemption 2, PC platformunda da çıkışı gerçekleştirmiş olsaydı, büyük olasılıkla bugün yayınlanan rakamlarda liderlik koltuğunda Redemption 2 oturuyor olacaktı.

Black Ops 4 nasıl olmuş?

Call of Duty bu yıl herhangi bir hikaye modu sunmuyor. Multiplayer, Zombi ve Blackout olmak üzere oyun üçe ayrılmış durumda. Bu üç moddan en çok ilgi toplayan ise Battle Royale modu Blackout oldu.

Her yıl çıkan bir oyun serisinde genelde büyük yenilikler beklemek çok da gerçekçi bir bakış açısı değildir. Ama Black Ops 4 bu noktada oldukça güzel iş çıkarıyor. Oyunun Battle Royale modu olan Blackout hakkında detaylı bilgiye, sizin için hazırladığımız videodan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler!

Call of Duty Black Ops 4 sistem gereksinimleri

Minimum sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit)

İşlemci: AMD FX 6300 @ 3.8 GHz, Ryzen 3 – 1200, Intel Core i3 4340

Ekran Kartı: AMD Radeon R9 285 veya NVIDIA GeForce GTX 660 (2GB VRAM – Shader Model 5.0)

Bellek: 8GB RAM

Çözünürlük: 720p

Varsayılan yenileme hızı: 30 FPS

Video Ayarları: Düşük

Depolama Alanı: 55 GB

Ses: DirectX 9.0c uyumlu ses kartı

Önerilen sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)

İşlemci: Ryzen 5 1600x, Intel Core i5-2500K

Ekran Kartı: AMD RX 580 /AMD Radeon R9 390 veya NVIDIA GeForce GTX 970 4 GB

Bellek: 12 GB RAM

Çözünürlük: 1080p

Varsayılan yenileme hızı: 30 FPS

Video Ayarları: Yüksek

Depolama Alanı: 55 GB

Ses: DirectX 9.0c uyumlu ses kartı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.