DOLAR 32,3451
EURO 35,1132
ALTIN 2.307,40
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

İpek Çeken’in Halit Ergenç’e bir çift lafı var!

16.05.2019
A+
A-

Kanal D’de yayınlanan “2. Sayfa” programının haberine göre usta oyuncu İpek Çeken çarpıcı açıklamalarda bulundu.

1993-1999 yılları arasında yayınlanan ve 1780 bölüm yayınlanan Ferhunde Hanımlar’ın Nevzat’ı canlı yayında şunları anlattı: “Devlet Tiyatrosu oyuncusuyum ve yılın ilk ayında maaş 4 bin 900’le başlar. Sonra da vergi kesintisinden dolayı ilerleyen aylarda azalır.

“DİZİDEN KAZANDIĞIM PARAYLA EV ALDIM”

Biz dizide kendi kıyafetlerimizi kendimiz alırdık. Köklü bir aileyiz ve sonradan görmedik. Biz paralarımızı biriktirdik zaten astronomik paralar almıyorduk. Kazandığımız paralarla ufak ufak yatırımlar yaptık. Toplu taşıma ile gidiyorduk. Dizi bana bir ev aldırdı.”

“ROL İÇİN SOYUNURUM”

İpek Çeken, “Bana gelen senaryo eğer çırılçıplak soyunmamı gerektiriyorsa soyunurum, ama değmesi lazım” şeklinde konuşurken öğrencileri Fatih Artman ve Engin Öztürk’ten sevgiyle bahsetti.

Genç erkek oyunculardan Kıvanç Tatlıtuğ’un mesleğinde oldukça yol kat ettiğini; kadın oyunculardan ise Demet Evgar’ı başarılı bulduğunu ve takdir ettiğini söyleyen İpek Çeken, Serenay Sarıkaya’yı da çok beğendiğini söyledi.

Söz Halit Ergenç’ten açılınca ise “Halit Ergenç dönem işlerinde rol alan bir oyuncu. Türkçe’yi en doğru şekilde telaffuz etmesi gerekiyor. Bazen harfleri yutarak hızlı konuşuyor. Aynısını Bergüzar ve diğer tüm oyuncular için söyleyebilirim” şeklinde konuştu.

İpek Çeken estetiğe karşı olduğunu ve mesleği oyuncu olan kişilerin mimiklerini kaybetmemeleri gerektiğini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.