DOLAR 32,3440
EURO 34,9078
ALTIN 2.375,60
BIST 10.220,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Meryem Uzerli: Muhteşem Yüzyıl’dan O Ses Türkiye’ye

Meryem Uzerli’nin Muhteşem Yüzyıl dizisinden çıkış yaparak O Ses Türkiye’ye katılmasının hikayesi. Ünlü oyuncunun kariyerindeki dönüm noktaları ve sahne arkası detayları.

06.04.2024
A+
A-

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hürrem Sultan karakteriyle unutulmaz bir performans sergileyen Meryem Uzerli, son olarak O Ses Türkiye Yılbaşı programında jüri üyesi olarak izleyicilerin karşısına çıktı.

Meryem Uzerli: Muhteşem Yüzyıl'dan O Ses Türkiye'ye

Uzerli’nin oyunculuk kariyerindeki başarısının yanı sıra, son zamanlarda katıldığı özel etkinliklerle de adından sıkça söz ettiriyor. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde Riyad’lı bir ailenin özel davetini kabul ederek evlerine konuk oldu. Bu davet sonucunda sadece birkaç saat içinde tam 4 milyon TL kazanan Uzerli, hayranlarını şaşırtmayı başardı.

Meryem Uzerli: Muhteşem Yüzyıl'dan O Ses Türkiye'ye

Muhteşem Yüzyıl dizisinin dünya çapındaki popülerliğiyle birlikte Uzerli, farklı ülkelerden hayran kitlesine sahip olmaya devam ediyor. Özellikle Orta Doğu ülkelerinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu, uluslararası alanda da tanınırlığını sürdürüyor.

Meryem Uzerli’nin Almanya’da yaşayan kızları ve sevgilisiyle birlikte hayatını sürdürdüğü biliniyor. Ancak iş gereği sık sık seyahat eden Uzerli, reklam çekimleri ve özel projeler için dünyanın farklı noktalarına seyahat ediyor. Son olarak Özbekistan’a giden ünlü oyuncunun kariyerindeki başarı grafiğinin hızla yükseldiği gözlemleniyor.

Meryem Uzerli: Muhteşem Yüzyıl'dan O Ses Türkiye'ye

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.