DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Hazal Kaya’nın hastalığına Ali Atay’dan yorum: Nihal gerçekmiş

2019 yılında dünyaevine giren Hazal Kaya ile Ali Atay, İbrahim Selim’in programına konuk oldu. İki çocukları olan ünlü çift, bilinmeyenlerini anlatırken Hazal Kaya’nın bayılma hastalığına eşi Atay’ın verdiği tepki sosyal medyada gündem oldu.

04.03.2024
A+
A-

Uzun yıllar devam eden birlikteliklerini 2019’da evlilikle taçlandıran Hazal Kaya ile Ali Atay, aynı yıl oğulları Fikret Ali’ye kavuşmuşlardı.

2023 yılında da ikinci bebeği Leyla Süreyya’yı kucaklarına alan ünlü çift, İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu.

OYUNCU ÇİFTTEN AŞK-I MEMNU İTİRAFI

Bilinmeyenlerini anlatan ünlü çiftten Ali Atay, eşi Hazal Kaya’nın en beğendiği işinin Aşk-ı Memnu olduğunu söyledi.

Kaya’nın hayat verdiği Nihal karakteriyle empati kurduğunu ifade eden Ali Atay, dizide en üzüldüğü karakterin o olduğunu söylerken eşi Hazal Kaya da “Ali, Nihal’e bakış açımı değiştirdi” dedi.

“NİHAL’İN LANETİ GELDİ”

Ardından Hazal Kaya’nın birçok hastalığı olduğu ve bunlardan birinin de bayılma hastalığı olduğu belirtildi.

Kaya, yüksek bir binaya baktığı zaman bayıldığını açıkladı ve bunu test etmek için Nişantaşı’nda altı katlı bir binanın tepesine baktığını ve yaptığında da bayıldığını itiraf etti.

Ali Atay ise eşinin canlandırdığı Nihal karakterine gönderme yaparak “Nihal gerçekmiş” dedi. Bunun üzerine Kaya da “Nihal’in laneti geldi, bayılma hastası oldum” ifadelerini kullandı.

“NİHAL’İNKİ ÇOK ZOR HAYAT”

Öte yandan Hazal Kaya, yıllar önce de “Aşk-ı Memnu”da hayat verdiği Nihal karakteri ile ilgili “En son hamileyken diziyi izlediğimde bir şey tespit ettim. Nihal, yaşı itibariyle bara gitmek istiyor. ”Baban bunu duyarsa çok kötü olur” diyorlar. Ay babası onunla ilgili ne duyacak ki yani! Bara gidecek alt tarafı. Aile içinde her şey çok büyük yaşanıyor ve bu kızın gördüğü kimse yok” demişti.

Kaya, sözlerine; “O evde yukarı çıkıyor, aşağı iniyor, bahçeye gidiyor ve Behlül’ü görüp ona aşık oluyor. Kime aşık olacak ki bu kız başka! Gidemiyor ki bir yere… Çok zor hayat Nihal’inki ya… Para var huzur yok!” diye devam etmişti.

Başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya ve Nebahat Çehre’nin yer aldığı “Aşk-ı Memnu” dizisi 2008 yılında yayın hayatına başlamış, 2010’da ekranlara veda etmişti.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.