DOLAR 32,2549
EURO 34,7126
ALTIN 2.386,66
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

iOS 14 Beta’nın gerisinde AirPods güncelleme aldı! WWDC 2020 etkinliği ardından yayınlan iOS 14 Beta’nın peşinde AirPods Pro güncelleme aldı. İşte kulaklığa…

24.06.2020
A+
A-

2D27 sürüm numarası ile karşımıza çıkan güncelleme, 5 Mayıs’ta kullanıcılara sunulan 2D15 sürüm numaralı güncellemenin yerini aldı. Böylece Apple, AirPods Pro’yu piyasaya sürdüğü günden bu yandan dört güncelleme yayınlamış oldu.

Yayınlanmasının üzerinden kısa bir süre geçtiği için getirdiği yenilikler bilinmezliğini koruyor. Ama Apple’ın iOS 14 Beta ilk olarak edinmek üzere yeni işletim sisteminin betalarını geliştiricilere sunduğunu göz önünde bulundurursak, AirPods’u ilgilendiren iOS 14 yenilikleri için hazırlık sürecine girilmiş olabilir.

Daha önce belirttiğimiz gibi AirPods Pro için yayınlanan güncellemeyi doğrudan yükleme şansınız değil. Apple’ın kulaklıklarında yazılım güncellemeleri otomatik olarak gerçekleştiriyor. Bu kapsamda kulaklığın şarja takılı olması ve herhangi bir iOS cihaza yan olması güncellemenin yüklenmesi için yeterli.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.