DOLAR 32,3487
EURO 34,8412
ALTIN 2.405,97
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

iOS 12 özellikleri sızdırıldı!

29.05.2018
A+
A-

Apple’ın çok yakında düzenleyeceği WWDC etkinliği kapsamında resmiyet kazanacak olan yeni iOS sürümü, yepyeni özelliklerle geliyor. Ortaya çıkan son sızıntıda ise güncelleme ile gelecek yenilikleri görebiliyoruz.

Yenilenen bir tasarımla geleceği belirtilen iOS 12, nihayet çok uzun zamandır beklenen karanlık tema desteğine kavuşuyor. Bunun yanı sıra yeni bildirim ve kontrol ekranının kullanıma sunulduğu belirtilirken, ilk olarak Samsung’un modellerinde gördüğümüz Always-on display yani her zaman açık ekran özelliği de kullanıma sunuluyor.

iPhone X ile hayatımıza giren Animojiler ise yeni iOS ile yenileniyor. Ayrıca iPhone SE 2 adı bu sızıntı ile kesinleşmiş olurken çentikli ekranla birlikte Face ID özellikleri ve Animoji desteği sunulacağı da gün yüzüne çıkmış oldu.

2.54 GB boyutunda olan yeni iOS güncellemesi tüm bunların yanı sıra her zaman olduğu gibi çeşitli hata düzeltmeleri ve güvenlik yamalarını da beraberinde getiriyor.

Teknoloji hayranları tarafından merakla beklenilen iOS 12, 4 Haziran tarihinde düzenlenen WWDC 2018 kapsamında tanıtılacak. Bakalım Apple bize neler sunacak?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.