DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Apple Watch’a uyku modu getirdik! #vLog Bu videomuzda Apple Watch uyku takibi nasıl açılır, Apple Watch uyku modu açma nasıl yapılır sorusunu…

27.06.2020
A+
A-

Apple Watch’lar için tanıtılan yeni işletim sistemi watchOS 7 ile beraber uyku modu özelliği aktif olacak. Bu özelliği kararlı bir şekilde kullanabilmek için 3-4 ay beklememiz gerekse de bu videomuzda watchOS 7 Beta sürümünü indirdik ve uyku takibi nasıl çalışıyor sizler için denedik. Eğer siz de Beta sürümü indirmek isterseniz buraya takılamanız ve indirdiğiniz profili kurduktan daha sonra akıllı saatinizi güncellemeniz yeterli. Bu detaylardan videomuzun sonunda da bahsettik. Dilerseniz sözü daha artı uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Apple Watch nasıl uyku takibi yapacak?

Apple Watch, ivmeölçer aracılığıyla uyku sırasındaki solunuma göze çarpan eden mikro hareketleri algılayarak kullanıcının ne vakit uykuda olduğunu ve her gece ne dek uyuduğunu kaydediyor. Apple Watch ile uyuduktan daha sonra, sabahları gece nasıl uyuduğunuzu uyku ve uyanıklık dönemlerini de içeren bir grafikle beraber görebiliyorsunuz. Hem haftalık uyku düzeninizi gösteren bir grafik de sağlık durumu uygulamasında kullanıcılara sunuluyor.

Apple Watch, Uyku Modu’nda Rahatsız Etme özelliğini otomatik olarak açıyor ve gece boyunca ekran parlaklığını otomatik olarak azaltıyor. Böylelikle geceler Apple Watch ışığı sizleri rahatsız etmiyor. Apple Watch, sizlere titreşim vererek ya da minik seslerle kullanıcıların uyanmasına muavin oluyor ve uykudan kalkma ekranında batarya seviyesi gösteriliyor. Sizin sıkıntı etme alışkanlığınıza emrindeki olarak, uyku saatinden bir saat önce pil seviyesi fazla düşükse, Apple Watchkullanıcılara uyumadan önce aygıtlarını sorumluluk etmelerini hatırlatıyor.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.