DOLAR 32,2613
EURO 34,7647
ALTIN 2.398,70
BIST 10.197,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Instagram içerik üretici hesapları üzerinde çalışıyor

12.12.2018
A+
A-

Halihazırda normal profillerden farklı olan, gönderilerinizin ve takipçilerinizin detaylı erişilme analizlerini görebileceğiniz işletme profili mevcut olsa da, Instagram içerik üreticiler için yeni bir profil sayfası modeli üzerinde çalışıyor.

Yeni profil seçeneğinde, bu hesap türlerine özel bazı araçlar da bulunacak. Bunların arasında en ilgi çekici olanı ise, belirlenmiş olan kelime filtresine göre size ulaşılmasını sağlamak. Belirlemiş olduğunuz filtrelere göre listelenen mesajlar, önem sırasına göre ayrılabilecek.

Bir diğer araç ise, takipçi sayınızın detaylı olarak, günlük/haftalık/aylık ne kadar değiştiğini gösteren bir analiz aracı olacak.

Instagram sesli mesaj devri başladı!

Instagram, sunmuş olduğu güncellemelerle Instagram Direct’i tam teşekküllü bir mesajlaşma platformuna dönüştürmeye devam etmekte. Instagram sesli mesaj devri, çok yakında tüm kullanıcılar için başlıyor.

Instagram yetkilisi Ashley Yuki, yapmış olduğu açıklamada “Instagram’ın, içerik üreticiler için en kolay ve en iyi hayran kazanma platformu olmasını istiyoruz. Şu ana kadar, farklı yeteneği olan insanlar, Instagram üzerinde farklı bir profile sahip olmamış olsa da, yeni içerik oluşturucu profili ve bu profille gelecek olan araçlar, içerik üreticilerinin Instagram üzerindeki ihtiyaçlarını karşılayacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.