DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 23°C
Per 22°C

Instagram Hikayeler için 6 ücretsiz dilekçe

24.04.2020
A+
A-

Bu videomuzda Instagram Hikayeleri için kullanabileceğini 6 bedava uygulamaya yakından bakıyoruz. Dilerseniz lafı daha pozitif uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

1 – Unfold

Listemizin birincil sırasında yer alan Unfold diğer uygulamalar ile aynı şekilde birbirinden ayrı hikayeler oluşturabilmenize olanak tanıyor. Birdenbire pozitif fotoğrafı birleştirerek kolaj oluşturabilir ve 150’den artı şablon aralarında seçim yapabilirsiniz. Yalnızca Instagram ile sınırlı olmayan Unfold’u kullanmak için herhangi bir hesap açma şartı yok.

2 – InstaSize

Listemizin ikinci esnasında bulunan InstaSize ile herhangi bir fotoğrafa ya da videoya arkadaki plan ekleyebiliyorsunuz. Çoklu fotoğrafları kombinleyerek kolaylar oluşturmanız, fotoğraflarınızın renk ayarlarını değiştirmeniz muhtemel.

Kurgulanmamış resimlerinizi hareket halindeyken bile kurgulayıp saniyeler içinde Instagram’da paylaşılmaya hazır bir gönderi haline getirebilirsiniz.

InstaSize Android Sürümü
InstaSize iOS Sürümü

3 – ADDY

Maalesef, ADDY sadece iOS için geliştirilen bir tatbik. Android tarafında da benzer birçok kullanım bulunuyor. Fotoğraflarınıza metin ekleyin sloganı ile kullanıcıların karşısına çıkan uygulama, çıkartmalar ve efektler ile içeriği zenginleştirmenizi sağlıyor.

ADDY iOS Sürümü

1 2
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.