DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Android P Beta 3 sürümü yayınlandı!

03.07.2018
A+
A-

Google’ın I/O 2018 etkinliğinde açıkladığı tüm yeni özellikleri bu beta sürümünde bulmayı beklememek gerekiyor. Tahmin edebileceğiniz gibi bu sürümde hata düzeltmelerine ve performans iyileştirmelerine odaklanılıyor.

Betanın yüklenebildiği cihazlar: Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Nokia 7 Plus, OnePlus 6Xiaomi Mi Mix 2SEssential PH-1Sony Xperia XZ 2, Oppo R15 ProVivo X21. Bunlardan birine sahipseniz, betayı buradan indirebilirsiniz.

Android P özellikleri

Google, bu yeni Android sürümüyle birlikte sanal home tuşunu ortadan kaldırıyor. Sağa sola ve yukarı kaydırmaları etkin hale getirecek olan Android P ile birlikte çok farklı bir Android deneyimi bizleri bekliyor.

Android P Beta hangi yeniliklerle geliyor?

Google I/O 2018 etkinliği kapsamında durusu yapılan Android P Beta sürümünü yükledik ve sizler için ilk deneyimlerimizi aktardık! Android P Beta 2. Geliştirici Sürümü neler getiriyor?

Yıllardır batarya ömrünü arttırmanın yollarını arayan Google, P ile birlikte yapay zekanın gücünü devreye sokuyor. Kullanıcı alışkanlıklarını öğrenen Android P, kullanmadığınız uygulamaları kapatarak %30‘a yakın tasarruf sağlıyor.

Yine yapay zeka sayesinde kullanıcının parlaklık ayarını öğrenen P, ekran parlaklığını kişisel kullanıma göre kısıyor. Google, P ile birlikte yapay zekayı hayatımıza sokmaya hazırlanıyor. Her ne kadar bu deneyimi yaşamak için biraz beklememiz gerekse de, buna değecek gibi görünüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.