DOLAR 32,3428
EURO 34,8481
ALTIN 2.390,38
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Samsung Galaxy S9 parçalarına ayrıldı!

11.03.2018
A+
A-

Sansung’un kısa süre önce tanıttığı yeni amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy S9 ve S9+, üstün donanım özellikleriyle dikkat çekmekte. Gerek işlem performansı gerekse görüntüleme teknolojilerinde sınırları zorlayan cihazlar, üstün kamera özellikleriyle de dikkatleri üzerlerine çekmekte.

iFixit tarafından Galaxy S9 ve S9+ parçalarına ayrıldı. Yukarıda Galaxy S9’un parçalarına ayrıldığı videoyu görebilirsiniz. Öte yandan Galaxy S9+ parçalarına ayrılmasına karşın halen videosu bulunmamakta. Firma Galaxy S9 ve S9+ parçalarına ayırdıktan sonra yeni kamera teknolojisi de gün yüzüne çıkmış oldu.

Gözlemlendiği üzere Samsung, her iki cihazda da kamera sensörüne giren ışığı kontrol etmek için çift taraflı oval bir bıçak mekanizması kullanmakta. Böylelikle tek sensör ile birden fazla diyafram değerleri yakalanabilmekte.

:: Siz bu durum hakkında neler düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.