DOLAR 32,2416
EURO 34,7311
ALTIN 2.406,40
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 17°C

GTA 5 için 70 adet görev modu yapıldı

06.10.2019
A+
A-

Rockstar, GTA Online tarafında sıkı çalışıyor ve her gelen DLC ile oyuna yeni ve eğlenceli içerikler ekliyor. Bunların arasında soygun görevleri de yer alıyor. GTA Online için oldukça para harcayan oyuncuların olduğunu söyleyebiliriz.

GTA‘nın hikaye kısmını yalayıp yutmuş ve Online kısmından sıkılan oyuncular için yeni bir mod paketi yayınlandı. Mod geliştirici “alebal” Mission Maker ile 70 adet hikaye görevi oluşturdu. Yaptığı modların genel hatları, malları kamyona yükleyecek, helikopterleri uçuracak, karakolları vuracak, teknelere sızacak ve çatılardan çatılara atlayacaksınız olarak açıklanmış.

Alebal, her gelen büyük güncelleme ile oyuna 10 mod ekledi. Son gelen güncelleme ile 10 mod ekleyerek bu sayıyı 70’e tamamlanmış oldu.

Bu modların çalışması için Mission Maker‘ı indirmeniz gerekiyor. Belirli bir mod içinde sıkıntı yaşıyorsanız, alebal‘ın düzeltmelerini önerdiği mod sayfasındaki yorumlara bakabilirsiniz. Bazı görevler popüler Open All  Interiors modunu gerektiriyor ve 44 numaralı mod için kurulması şart.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.