DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

MediaMarkt indirim günü başlıyor!

17.04.2018
A+
A-

MediaMarkt web sitesinde, 17 Nisan günü sabah 08:00‘da başlayıp, 18 Nisan gecesi 23:59‘a kadar geçerli olacak bu kampanya ile, site üzerinden satın almak isteyeceğiniz tüm ürünlerde yüzde 5 oranında indirim gerçekleşecek.

En çok satın alınan ve talep gören telefonlardan biri olan Galaxy J7 Pro modelini, belirtilen tarihler aralığında, listelenen fiyattan yüzde 5 daha ucuza alabilirsiniz.

Üst düzey bir telefon almak isteyenler de bu fırsatlardan faydalanabilecek. Galaxy Note 8, şu anki 4998 TL fiyat üzerinden yüzde 5 daha uygun bir fiyata web sitesi üzerinden satın alınabilecek.

Samsung’un 49 inç boyutlu 4K televizyon modellerinden biri olan UE49MU8000TXTK, yine aynı kampanya kapsamında, 17 Nisan – 18 Nisan tarihleri arasında indirimli olarak satın alınabilecek. Aşağıdaki görsele tıklayarak, web sitesinde yer alan tüm ürünleri yüzde 5 indirim ile satın alabilirsiniz.

İnternet sitesi üzerinden onbinlerce üründe net yüzde 5 indirim sizleri bekliyor. Televizyon, beyaz eşya, bilgisayarlar, fotoğraf makineleri, küçük ev aletleri, oyun konsolları ve diğer tüm kategorilerde bu indirimlerde faydalanabilirsiniz.

:: İndirime katılmayı düşünüyor musunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.