DOLAR 32,4569
EURO 34,6514
ALTIN 2.391,20
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Ilgiyle beklenen iPhone 12 anakartı sızdırıldı! Geçtiğimiz haftalarda yeni iPhone modeli ile ilgili bir takım sızıntılar ortaya çıkmıştı. Bugün, iPhone 12…

20.05.2020
A+
A-

Corona virüsü nedeniyle akıllı telefon piyasasında tedarik ve lojistik sıkıntıları yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yeni iPhone modelinin gecikeceği ile ilgili bazı sızıntılar ortaya çıkmıştı.

iPhone 12 anakartı sızdırıldı

Aynı şekilde iPhone 12 özellikleri ile ilgili sızıntılar da gündem olurken, yeni modelin anakart görseli paylaşıldı. Şirketin iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max elde etmek üzere 4 ayrı iPhone 12 modeli ile karşımıza çıkacağı söyleniyor, ancak paylaşılan görselin hangi modele ait olduğu ne eyvah ama bilinmiyor.

iPhone 12 ve Max modellerinin alüminyum, iPhone 12 Pro ve Pro Max modellerinin ise paslanmaz çelik kasa ile geleceği sızıntılar arasında yer alıyor. Ayrıca sırasıyla 4GB ve 6GB RAM ile karşımıza çıkacak olan modeller, Apple A14 Bionic işlemci ile gelecek.

iPhone 12 Pro ve Pro Max modellerinde iPad Pro’da yer alan LIDAR sensörünün de yer alması bekleniyor. Eylül ayında tanıtılması beklenen modellerin corona virüsü sebebiyle Ekim ayı veya daha sonrasında tanıtılacağı söylentiler arasında yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.