DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Galaxy A9 Star çıkış tarihi kesinleşti!

31.05.2018
A+
A-

Sızdırılan postere göre, Galaxy A9 Star ve Galaxy A9 Star Lite duyurusu bir hafta sonra yani 7 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek. Duyuru sonrasında, Çinli müşteriler 15 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında gerçekli olacak 1 haftalık indirimli satışlara kayıt süresi sağlanacak. Ürüne yoğun talep olması durumunda ise indirimli satış sürecinin daha erken bitirilmesi de mümkün.

Galaxy A9 Star Lite ve Galaxy A9 Star farklılıkları şu an için bilinmiyor ancak ucuz modelde daha düşük işlemci, dahili depolama alanı ve bellek miktarı görme ihtimalimiz oldukça yüksek. Tasarımsal anlamda ise herhangi bir farlılık göreceğimizi düşünmüyoruz. Cihazların arkasında çift ton LED flaşlı dikey arka kamera da göze çarpıyor. Ayrıca, parmak izi okuyucu da cihazın arka kısmında ortaya yerleştirilmiş. İnce çerçeveli 6.3 inç Sonsuz Ekran ve Bixby dijital asistan tuşu da diğer detaylar arasında.

Galaxy A9 Star serisinin Çin dışındaki pazarlara sunulup sunulmayacağı ya da ne zaman sunulacağı şu an için net değil. Daha önceki sızıntılarda ise cihazın Kamboçya, Endonezya, Malezya, Singapur, Tayland ve Vietnam gibi ülkelerde de satılacağı ortaya çıkmıştı. Kısacası, satışlar ilk başta Asya pazarı ile sınırlı kalacak gibi gözüküyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.