DOLAR 32,2892
EURO 34,6521
ALTIN 2.410,20
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Hyundai iddialı tasarımlara sahip 2 SUV’sini tanıttı

06.03.2018
A+
A-

 

HDC-01 kodlu yeni konsept, markanın “Sensuous Sportiness – Duygusal Sportiflik” temasıyla geliştirildi. Le Fil Rouge’daki tasarım, sedanlardan SUV’lara kadar gelecekteki birçok Hyundai modelinde kullanılacak. Şirketin Tasarım Merkezi Başkan Yardımcısı Luc Donckerwolke, hazırladıkları yeni konsept hakkında; “Le Fil Rouge, Hyundai’nin tasarım DNA’sının ve 1974’te Coupe Concept’iyle başlayan marka tarihinin yeniden yorumlanmasıdır. Araçlarımızdaki ayırt edici ve sportif karakter sunma özelliği, 44 yıllık tarihimize dayanıyor. Bu yeni konsept ile birlikte Hyundai tasarımları adına yepyeni bir dönemi başlatıyoruz” dedi.

Şirketin fuardaki diğer araçları ise dördüncü nesli tanıtılan Santa Fe, elektrikli versiyonuna kavuşan KONA ve çevreci özelliklerle donatılma iddiasındaki yeni hidrojen yakıt hücreli elektrikli NEXO’ydu. Dünya lansmanları yapılan yeni araçlar, markanın SUV pazarındaki satışlarını artırmaya yönelik en önemli hamlesi olarak görülüyor.

470 km’den fazla menzile sahip KONA Electric ise 204 beygirlik güce sahip. Özellikle Avrupa pazarında iddialı olması beklenen KONA Electric, lifestyle hayat kültürüne önem veren müşterilerin ilgi alanına girme iddiasında. Fuarda IoT kokpitini de gösteren şirket, ses tanıma, Yapay Zeka (AI) ve Sürücü Stres Algılaması gibi yeni teknolojilerini de tanıttı.

::Şirketin yeni tasarım anlayışını beğendiniz mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.