DOLAR 32,3921
EURO 34,7833
ALTIN 2.396,50
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Huawei’den eşya kayıplarına çözüm: Huawei Locator

31.08.2018
A+
A-

Telefonunuz ile Huawei Locator (ayrı bir SIM kart ile çalışacak) cihazınızın bağlantısını başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra, GPS sayesinde Locator’un konumunu telefonunuzdan takip edebileceksiniz. Böylece bir eşyanızı (evcil hayvan da olabilir) kaybettiğinizde telefonunuzdan yerini tespit edebileceksiniz. Cihazın bu işlevleri tam dolu bir batarya ile 15 gün yerine getireceği belirtiliyor.

Küçük boyutlara sahip olan cihazın, her ne kadar küçük olsa da, cüzdanda kullanılması pek mümkün değil. Daha çok bagaj, sırt çantası, evcil hayvan ve bisiklet gibi eşyalarda kullanımı uygun görülüyor. Bunların yanı sıra cihaz, IP68 sertifikası ile de suya ve toza karşı dayanıklılık sağlıyor.

Hangi ülkelerde, ne zaman, ne kadarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacağı henüz bilinmeyen Huawei Locator’a ait bu bilgilerin en kısa zamanda resmi olarak açıklanması bekleniyor. Cihazın Türkiye’de satış sunulma ihtimali, düşük de olsa mevcut.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.