DOLAR 32,3248
EURO 34,6359
ALTIN 2.414,43
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Huawei’den arama motoru ortaklığı!

09.04.2020
A+
A-

Avrupa’daki Huawei P40 serisi telefonlar, Google yerine varsayılan seçenek olarak Qwant arama motoruyla önceden yüklenmiş olarak gelecek. Dahası, eski Huawei akıllı telefonlara sahip kullanıcılar, AppGallery‘den uygulamayı indirerek Qwant’ın hizmetlerinden yararlanabilir.

Qwant arama motoru

Fransa, İtalya ve Almanya’daki kullanıcılar Huawei P40 , Huawei P40 Pro ve Huawei P40 Pro + cihazlarında bu uygulamaya direkt olarak erişebilecekler. Huawei konuyla ilgili yaptığı bir basın açıklamasında “Bu yeni arama motoru, daha verimli aramalar sunarak Avrupalı ​​kullanıcılar için en iyi mobil arama deneyimini yaratıyor. Aynı zamanda, Qwant’ın kullanıcıların arama gizliliğini ve güvenliğini kesinlikle koruma vaadini de sürdürüyor” ifadelerinde bulundu.

Huawei Vision X65 tanıtıldı! Üst seviye OLED TV

Huawei diğer teknoloji devleri ile benzer şekilde farklı ürün grupları ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. İlk OLED televizyonu: Huawei Vision X65 özellikleri ve fiyatı ile karşımızda!

Qwant arama motoru kullanıcıların verilerini izlemiyor

Qwant’ın herhangi bir çerez saklamadığı ve Avrupa’nın Genel Veri Koruma Yönetmeliği normlarına uygun olduğu belirtiliyor. Arama motoru Qwant kullanıcıların kişisel verilerini izlemiyor ve analiz etmiyor. Ayrıca içerik telif hakkı üzerinde çalışan arama motoru, orijinal makaleleri sonuçlarında daha yüksek konumda göstermeyi planlıyor.

Qwant Android ve iOS cihazlarda da kullanılabilir. Uygulamaya, Google Play Store veya Apple App Store üzerinden erişebilirsiniz. Arama motorunun tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.