DOLAR 32,3891
EURO 34,6186
ALTIN 2.389,28
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Herkesin bilgisayarı Dell G3 15 analiz! Dell G3 15 inceleme videomuzda Dell G3 15 özellikleri ile ilgili detaylara yakından bakıyor ve fikirlerimizi…

11.05.2020
A+
A-

Bilgisayar analiz videolarımıza Dell G3 15 ile devam ediyoruz. Bugün incelediğimiz bilgisayar, donanımı, tasarımı ve antre çıkışları ile her kullanıcıya hitap eden bir model. Dileyen kullanıcılar, bu bilgisayar ile makele yazımı veya devir hazırlama gibi günlük işlerini yaparken, dileyen kullanıcılar da tatmin edici bir performans seviyesinde oyun oynayabiliyor.

Dell G3 15 özellikleri bizlere neler sunuyor?

Orta seviyede bir bilgisayar olan Dell G3 15, herkese hitap edebiliyor. Klasik dizüstü bilgisayar tasarımından çok farklı bir tasarıma sahip olan ancak göze aşırı kaçmayan bu tasarım epeyce ideal. 2.53 kg ağırlığındaki bilgisayar, 2.2 cm kalınlığa sahip. Bu kalınlığa 38 cm genişlik ve 26 cm derinlik eşlik ediyor.

Bilgisayar, 3 saat içinde sıkıntı olan bir bataryayla geliyor. Bu sayede dilediğiniz her tarafta kullanıma hazır bir şekilde sizi bekleyebiliyor.

Bilgisayar 15 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip. Full HD çözünürlüğe sahip bilgisayarın ekranı, mat bir ekran ve 300 nit parlaklık verebiliyor.

Bilgisayarın gövdesine bakınca bütün bir klavye görüyoruz. Bu bütün klavye, kullanıcılara numeratik tuşları da sunuyor. Alttan ışıklandırmaya sahip klavyeyi, düşük ışıklandırılmış ortamlarda göstermek da oldukça keyifli. Alttan aydınlatmalı klavyeye önem veren birisiyseniz bu detaylar oldukça hoşunuza gidecektir.

Cihazın trackpad’i mat bir hissiyata sahip ve kullanımı güç yok.

Bilgisayar gücünü 9. Cins i7-9750H işlemciden alıyor. Bu işlemci 2.6 GHz hızında çalışırken, siz ondan güç istediğinizde hızını 4.5 GHz’ye kadar çıkarabiliyor. Bilgisayarın grafik birimi tarafında ise sizi mutlu edecek bir ekran kartı olan NVIDIA GeForce GTX 1650’yi görüyoruz. DDR5 bellek türününe sahip bu ekran kartı, 4 GB hafıza boyutuna sahip.

Bilgisayarın içerisinde 16 GB RAM bulunuyor. Günümüz şartlarında 16 GB RAM boyutunun bir bilgisayar için epeyce tatmin edici oldugunu ayrıntıları ile belirtmek de avantaj var. Bu modelde 256 GB SSD ve 1 TB boyutunda değişmez disk var.

Bilgisayar genelde bütün kullanıcılara hitap ediyor. Eğer siz de hem oyun oynamak ayrıca de amaçlamak için bir bilgisayar arıyorsanız, incelemesini gerçekleştirdiğimiz modeli düşünebilirsiniz. İncelememizi izledikten sonra bizlerle fikirlerinizi paylaşmaya unutmayın. İyi seyirler!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.