DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Huawei’den AppGallery kullanıcılarına oyun müjdesi!

03.04.2020
A+
A-

Bugün ise AppGallery şimdiye kadarki en büyük avına ev sahipliği yapacak: Game Of Thrones Beyond the Wall oyunu. Game of Thrones: Beyond The Wall, bugün Huawei P40 ve P40 Pro dahil olmak üzere diğer Android akıllı telefonlara da geliyor. Game of Thrones: Beyond the Wall, dünyanın en popüler dizisi Game of Thrones’a dayanan bir mobil oyun. Bu stratejik RPG oyunu şimdi AppGallery’de Huawei kullanıcıları ile buluşuyor. Bu gelişme, Huawei’nin büyüyen uygulama mağazası için oldukça dikkat çekiyor.

Game of Thrones: Beyond the Wall

Oyun, dizinin zaman çizelgesinden birkaç yıl önce gerçekleşiyor. Oyuncuların esas amacının Westeros‘u savunmak olduğu bu oyun, iki yılda geliştirildi. Oyunda Jon Snow, Daenerys Targaryen, Jaime Lannister, Melisandre ve Tormund Giantsbane dahil olmak üzere dizinin en sevilen karakterleri yer alıyor.

Game of Thrones oyunu için tarih açıklandı

Game of Thrones’un, sevenleri için yeni bir haberi var. Bu ay yeni bir Game of Thrones mobil oyunu piyasaya sürülecek gibi görünüyor. Böyle bir oyunu eline almak için bekleyen çok büyük bir kitle var!

Kullanıcılar uygulama içi satın alımlarda bulunabilecek

Huawei, Uygulama İçi Satın Alımlar gibi HMS’nin gerektirdiği özelliklerin entegre edilmesi için Behavior Interactive ile işbirliğindeydi. HMS, oyunun farklı özelliklerinin sorunsuz çalışmasını sağlarken, Huawei Account Kit, kullanıcıların uygulamada hızlı bir şekilde oturum açmasına izin veriyor. Uygulama İçi Satın Alımları (IAP) ise kullanıcıların Game of Thrones uygulaması içinde ekstra içerik ve özellik satın almalarını sağlıyor.

Huawei, geliştiricileri yeni uygulamalar oluşturmasına teşvik ederken ve AppGallery ekosistemini büyütmeyi amaçlıyor. Huawei Mobile Services, 400 milyondan fazla Huawei cihazı kullanıcısı ve AppGallery için 1.3 milyondan fazla geliştirici ve ortağa sahip olmak istiyor.

Game of Thrones Beyond the Wall uygulamasını Huawei cihazınıza indirmek için AppGallery’i ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.