DOLAR 32,5696
EURO 34,9359
ALTIN 2.426,73
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Huawei Mate X çıkış tarihi tekrar netleşti!

15.10.2019
A+
A-

Bu yılın başında tanıtılan Huawei Mate X hem özellikleri hem de fiyatıyla detaylı bir şekilde karşımıza çıkmıştı. Donanım ve tasarım özellikleriyle dikkat çekmeyi başaran cihazın, Galaxy Fold‘da olduğu gibi bir takım sıkıntılar yaşamasından dolayı piyasaya çıkış tarihini erteledi. Bugün ise cihazın tekrar piyasaya çıkış tarihi konusunda bilgiler gelmeye başladı.

Samsung’un Galaxy Fold’u piyasaya sürmesinin ardından, Mate X tarafında da hızlı bir hareketlilik oluştu. Uzun süredir farklı sızıntılar ve tarihlerle karşımıza çıkan cihazın çıkış tarihi için çok kısa süre kalmış olabilir. Yine bugün içerisinde bir dakikalık kutu açılış videosunun sızdırılmasıyla ortaya çıkan bazı raporlar, Mate X’in 25 Ekim haftası çıkacağına işaret ediyor. CnBeta tarafından yayınlanan raporlarda Mate X’in Çin’de bu ayın sonuna kadar sınırlı miktarda piyasaya sürüleceğini belirtti.

Sınırlı sayıda kullanıcıya dağıtılacak yeni cihazın, bir süre kullanım testlerine tabii tutulması bekleniyor. Bu sürecin ise henüz ne kadar olacağı bilinmiyor. Fakat sızdırılanlara göre her ne olursa olsun Mate X tasarım konusunda bütün risk ihtimallerini ortadan kaldırdı.

Ayrıca 5G desteğiyle de gelmesi beklenen cihazın, fiyat ve özellikleri konusunda da net bilgiler pek söz konusu değil. Geçtiğimiz günlerde çıkan sızıntılar, yeni katlanabilir cihaz hakkında da önemli verilere ulaştırmadı. Cihazın sunulmasıyla da birlikte, tanıtım ve donanım özelliklerini sizle paylaşmaya devam edeceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.