DOLAR 32,2160
EURO 34,7566
ALTIN 2.393,48
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C

10 GB RAM ve f/1.3 kameralı Vivo Nex 2 özellikleri

08.12.2018
A+
A-

Pop-Up kamera ile gelen ilk modelin ardından Vivo serinin devam modelinde bu sistemden vazgeçmiş görünüyor. Bir süredir ortaya çıkan sızıntılarda çift ekranlı tasarımı onaylarken bu defa ise modelin tasarımından ziyade dudak ısırtan teknik özellikleriyle karşınızdayız.

GeekBench kriter testinde ortaya çıkan akıllı telefon, piyasada kullanılmakta olan en güçlü işlemcilerden birisi diyebileceğimiz Snapdragon 845 ile geliyor. 10 GB RAM’e yer verilen modelde Vivo ilk defa Android 9 Pie yazılımını kullanacak.

Çift ekranlı Vivo Nex 2 çalışırken görüntülendi!
Çift ekranlı Vivo Nex 2 çalışırken görüntülendi!

Modelin arkasına baktığımızda ise modelin en iddialı kısmını görüyoruz. RGB LED ile donatılmış özel halkanın içerisinde yer alan üçlü kamera ve ikinci ekran burada konumlanırken son derece farklı ve özel bir cihaz olduğunu herkese gösteriyor.

Üçlü kamera sistemine baktığımızda ise sızıntıda yer alan bilgilere göre dünyada bir ilki görüyoruz. Söylenenlere göre kameralardan birisi f/1.3 diyaframa sahip olacak. Buda Vivo Nex 2’yi akıllı telefon pazarındaki en geniş diyafram aralığına sahip model yapacak.

Modeli özel kılan bir diğer detay olan ekranlara baktığımızda ise ön tarafta 6.59 inçlik ana ekranı ve arka tarafta 5.5 inçlik ikinci ekranı görüyoruz. Çift ekran sebebiyle daha küçük bir batarya ile geleceği tahmin edilen modelin 11 Aralık tarihinde resmiyete kavuşması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.