DOLAR 32,1988
EURO 34,9926
ALTIN 2.502,67
BIST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Huawei Mate 40 render görüntüleri ortaya çıktı! Bir süredir farklı sızıntılarla karşımıza çıkan Huawei Mate 40 modelinin tasarımı belli olmaya başladı…

04.08.2020
A+
A-

İsabetli sızıntılarıyla tanınan OnLeaks ve HandsetExpert tarafından sızdırılan görsellere bakacak olursak, Mate 40 modeli bir önceki modellerden çok daha farklı olacak.

Görsellere baktığımızda cihazın arka bölümünde üçlü kamera kurulumu bulunduğunu görüyoruz. Ayrıca cihazda bunlara ek olarak henüz ismi bilinmeyen bir sensörün de bulunması bekleniyor. Bu bilinmeyen sensörün de derinlik sensörü ya da ToF sensörü olduğu hakkında bazı iddialar bulunuyor. Cihazın üst bölümünde de bazı sensörler görünse de bunların ne olduğu hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.

Beklenen Mate 40 özellikleri

Mate 40 modelinin beklenen özelliklerine bakacak olursak, cihazın 5 nm fabrikasyon süreciyle üretileceği düşünülen Kirin 1020 işlemciden güç alması bekleniyor. Cihazın kamera bölümünde de 108 Megapiksel çözünürlüğünde ana kameranın bulunması bekleniyor. Ancak cihazın diğer özellikleri hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Eylül ayında tanıtılması beklenen Mate 40 serisinin fiyatı konusunda da henüz net bir bilgi bulunmuyor. Cihazla ilgili yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam ediyor olacağız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.