DOLAR 32,4720
EURO 34,8577
ALTIN 2.421,49
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Huawei Mate 20 Pro ile çekilen harika kareler!

12.12.2018
A+
A-

Huawei Mate 20 Pro piyasadaki en iyi akıllı telefon kamera sistemine sahip. Profesyonel kamerasıyla düşük ışıkta da, günışığında da mükemmel netlikte ve kalitede fotoğraflar sunuyor.

Çektiğiniz fotoğraf üzerinde pek değişim yapmadan da oldukça canlı ve istediğiniz renklerde fotoğraflar çekebilirsiniz. Ultra geniş açı lens desteğiyle gelen üçlü Leica kamera, kullanıcılara geniş bir perspektiften çekim seçeneği sunuyor. Cihazın ultra geniş açılı ve makro desteği sunan lens yapısı, Mate 20 Pro’yu aynı zamanda çok yönlü bir kamera haline getiriyor.

Huawei Mate 20 Pro detaylı inceleme

Mate 20 Pro her biri farklı amaca hizmet eden Leica üçlü kamera düzeni ile geliyor. 40 Megapiksel ana RGB lensi, günlük fotoğraflarda harika detayları yakalamanızı sağlarken, 8 Megapiksel telefoto lensi uzak mesafeli çekimlerinize odaklanıyor. Tüm bunların haricinde ise Mate 20 Pro’da yer alan yepyeni 20 Megapiksel Leica Ultra Geniş Açı Lensi ise manzara fotoğrafları ve makro çekimlerde müthiş işler başarıyor.

İstanbul’un zengin tarihiyle görülmesi gereken yerlerinden Fener ve Balat’ın muhteşem yapıları, Huawei Mate 20 Pro ile karşınızda. Demir Kilise, Fener Rum Patrikhanesi, Kırmızı Mektep gibi İstanbul’un önemli tarihi yapılarını bünyesinde toplayan Balat ve Fener, görülmeye değer semtler arasında bulunuyor. Bir sonraki sayfadan Huawei Mate 20 Pro ile çekilmiş olan birbirinden muhteşem fotoğraf karelerini inceleyebilirsiniz.

1 2 3 4 5 6
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.