DOLAR 32,3901
EURO 34,6511
ALTIN 2.390,33
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Huawei iPhone XS alanlara powerbank hediye etti!

21.09.2018
A+
A-

Singapur’da iPhone XS ve iPhone XS Max modellerinin satışı için saatler öncesinden kuyruğa giren iPhone tutkunlarına, Huawei’den beklenmedik bir hamle geldi. Uzun kuyruklar oluşturan teknoloji tutkunlarının yanlarına gelen Huawei çalışanları, yeni iPhone modellerini satın almak için bekleyenler powerbank hediye etti!

Huawei, iPhone satın almak isteyen ve kuyrukta bekleyenlere, üzerinde “Bu powebank’e ihtiyacınız olacak!” mesajı yazılı olan powerbank hediye etti.

iPhone XS Max ön inceleme (Video)

iPhone Xs Max ön inceleme videosu ile karşınızdayız. Apple’ın büyük ekranlı yeni iPhone modeli Xs Max’ı bu videoda değerlendiriyor ve donanım özelliklerine bakış atıyoruz.

Huawei’nin SuperCharge teknolojisine sahip olan ve piyasada değeri yaklaşık 60 dolar olan bu powerbank modelleri, kuyrukta bekleyenler arasında hayretle karşılandı. 5A çıkış gücüne sahip olan bu powerbank modeli, 10000 mAh kapasiteye sahip.

Yeni iPhone modellerinin nispeten düşük batarya kapasitelerini, hedef alan ve bu noktada çok isabetli bir çalışma yapan Huawei’nin benzer çalışmayı başka ülkelerde yapıp yapmayacağı ise büyük bir merak konusu.

iPhone XS ön inceleme! (Video)

iPhone XS ön inceleme videosu ile karşınızdayız. Apple’ın yeni nesil akıllı telefonları tanıtıldı. iPhone XS ön inceleme videosuyla beraber, cihazın özelliklerine yakından bakıyoruz.

Yukarıda, sizlerle paylaştığımız bu kısa videoda da, Singapur’da yaşanan bu ilginç olayın kısa bir görüntüsüne ulaşabilirsiniz. Bakalım, bu beklenmedik hareketin ardından, diğer markalardan Apple’a veya Apple’dan rakiplerine nasıl bir misilleme gelecek. Bizler de sizler gibi büyük bir merakla bekliyoruz.

iPhone XR ön inceleme (VİDEO)

iPhone XR ön inceleme videosu ile karşınızdayız. Renk seçenekleri ile dikkat çeken en uygun fiyatlı yeni iPhone modelini sizler için değerlendirdik.

Son dönemlerde, akıllı telefon dünyasına hem telefon modelleri hem de yeni teknoloji ile damga vuran Çin’li teknoloji devinin, sosyal medya yönetimi ve kulaktan kulağa reklamcılık konusunda da becerikli bir ekibe sahip olduğunu böylece görmüş olduk. Şirketin yaptığı bu ilginç ve dikkat çekici troll hamlesi, pek çok insan tarafından da sosyal medya ağları üzerinden benzer ifadeler ile paylaşıldı.

Geriye dönük düşündüğümüzde, bu tip sosyal medyada troll çalışmalarının, paylaşım ve video bazlı yapıldığını görmüştük ancak bu hamle sonrasında, markalar arası tatlı rekabetin gerçek sahaya da indiğini söyleyebiliriz. Öyle görünüyor ki, benzer çalışmaları sıklıkla göreceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.