DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Xiaomi Black Shark görselleri yayınlandı!

13.04.2018
A+
A-

Bugün içerisinde tanıtılacak olan Black Shark için yayınlanan görsellerden ilki özellikle dikkat çekiyor. Cihazın, Mart ayı sonunda Xiaomi Mi Mix 2s ile birlikte duyurulan Xiaomi Gaming Laptop yanında konumlandırılması merakımızı artırıyor. Bu şekilde cihazın Full HD+ çözünürlükle birlikte gelecek olmasına vurgu yapıldığı düşünülüyor. Hatta dizüstü bilgisayar ile oyun oynuyormuş gibi bir deneyim sağlanma mesajı da verilmek isteniyor olabilir. Black Shark ve Gaming Laptop birlikteliği ile çeşitli özellikler de sunulabilir.

Diğer görselde ise cihazın arka tarafını görüyoruz. Burada ise LED flaşlı çift kamera kurulumu dikkatlerden kaçmıyor. Adeta Razer logosu renklerindeki S harfi ve fütüristik tasarım da oldukça şık gözüküyor.

Black Shark özelliklerinin daha önce Geekbench platformunda ortaya çıkmış olduğunu hatırlatalım. Buna göre Qualcomm Snapdragon 845 yonga setinden gücünü alacak cihaz 6 GB veya 8 GB RAM ile birlikte gelecek. Kutudan Android Oreo ile çıkacak ürünün diğer özelliklerini öğrenmek içinse sadece biraz daha sabretmemiz gerekiyor.

:: Black Shark ülkemizde satışa çıkarsa almayı düşünür müsünüz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.